Weekend när den är som bäst 1


Nu blev det min sista helg under denna diet som jag hade “fritt” där marlådor inte var i största fokus. Givet is äter jag bra mat under dagen men under kvällen unnar jag mig lite extra gott. Då formen varit bra samt att jag varit i fas så fanns det också utrymme för lite extra lyx i helgen.

Vi började helgen med en jätte go lunch på Riz Raz som är ett Vegetariskt ställe i Köpenhamn( Tog tyvärr ej kort) men detta är ett ställe som serverar en lunch Buffe som består mest av Sallad och vegetarisk mat.

På kvällen besökte vi Fishmarket som också var ett jätte bra ställe.

Här är en bild på våran Skaldjursplatå

Allt från Hummer,krabba,räkor,languster,kräftor

Efterrätten var fantastisk.

Lördagen bestod av ett träningspass på Loaded Gym, Rekommenderar verkligen till er som vill träna på ett mer Hard Core Gym i Köpenhamn.

Till frukost mötte jag upp min bror för att äta lite gemensam frukost och sedan köra ett träningspass. Så Lördagen bestod av två träningspass följt av lite sightseeing och Shopping.

Helgen bästa Restaurangbesök blev ändå Sticks And Sushi.

Här är en bild på våra förrätter

Något med krabba tror ja detta var som serverades med Wasabi sås.

RåBiff med mandlar och någon god sås 🙂

Fantastiskt god Sushi och servicen var 5 av 5. Fantastiskt trevlig personal.

Råvarorna var Fantastiskt bra.

Som ni ser så var mat i störta Fokus, det blir lätt så när man är på diet. Jag är ingen person som är “Känd” för att cheata men då jag la dieten på 24 veckor till första tävlingen så fanns det utrymme för lite “vila” innan sista veckorna. Kändes som jag behövde en helg för att vila ut mig rent mentalt och göra mig förberedd på kommande veckor. Cardion har vi ökat upp och lite mer low days ligger på schemat, men jag är taggad på ett slutresultat och jag är taggad på att göra det som krävs för att komma dit. Sju veckor kvar, nu kör vi!

 


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

16 − två =

En tanke om “Weekend när den är som bäst