Vi har bara en kropp, ta hand om den på bästa sätt


När man både är dunder förkyld, Jetlaggad och på detta första dagen på diet. Kan ju berätta att det absolut inte känns som den bästa kombon. Men positiv är jag för det ändå 🙂

Men efter att man varit på träningsresa Nr 2 och tränat och pushat sig själv med minimal vila under en längre tid så är kroppen lite extra känslig. Kände mig dock krasslig innan jag åkte men med sina huskurer så sköt man upp sin förskylning, men de var det lätt värt för att få dessa minnen med underbara personer.

Där kom smällen:

Raka vägen från flyget med ingen sömn till Västerås för jobb och därefter var jag knockad! Har legat hemma hela dagen och bara vilat, sovit 12 timmar i sträck. Fortfarande sjuk. Ingen träning men sköter kosten så gott jag kan med bra mat iallafall.

Hoppas vara tillbaka på Onsdag med både träning och jobb med klienter.

Det fick bli en nattpromenad/Tidigt morgon promenad med min pojkvän Alex. Mysigt nu när hösten kommer och alla fina färger kommer fram. Man kan finna skönhet med allt i livet. Många som blir deprimerande kring hösten men jag finner den lite extra mysig.

Oavsett sjukdom så känner jag mig otroligt taggad inför kommande tävlingar 2018. känns overkligt att ha påbörjat en diet och vad allt detta innebär. Känns som det ändå börjar närma sig. Och snart är det dags att slå denna person!

Kommer behöva bygga på mig lite inför Wellness tror jag, men det är bara roliga mål och utmaningar!

Att ha ett mål är otroligt givande. Inte bara för träningens skull utan också för mig själv i min vardag. Träningen blir extra kul såklart men man har också ett långsiktigt mål som ma jobbar med varje dag. Ja är en person som gillar mål och utmaningar, är ni densamma?

Nej nu får det bli morgon mys med “Sömnlös i Seattle” hehe tycker den passade in i dag:)

Bläddrade igenom lite gamla bilder från senaste diet och shiit va taggad man blir för att slå denna form!

Som sagt, det blir inte alltid som planerat men så kommer det alltid att vara med livet så det som är viktigt för att nå sina mål är att inte skjuta upp saker bara för att något kom i vägen. Gör istället det bästa av situationen. Att avsluta något man precis påbörjat för det inte började som du ville är ingen bra ide. Påbörjar du något så fortsätt kämpa trots motgång.

Redan i dag har personer sagt till mig: Men du är ju sjuk, inte skall du dieta då, du började ju ändå i dag så att börja om två dagar skadar inte. FEL för mig skadar det för det gör att jag avviker från mina egna löften.

Ha en strålande dag mina vänner <3

Kram

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

18 − 14 =