Venice med Kärlek <3


Äntligen så var man på plats. Älskar detta underbara ställe och denna miljön som jag nu får möjlighet att vistas i. Så fort jag sätter min fot på Amerikansk mark så känns det som hemma. Min störta dröm är absolut att kunna flytta hit någon dag.

Både jag och min pojkvän får sån otrolig energi här, vi vaknade 4:30 i morse och gick upp cyklade till Starbucks för att ta en kaffe innan Cardio.

14285022_10154386823316341_632436445_o

Dagens Cardio bestod av löpning på löpbandet 40 min och avslutade detta med trappintervaller 10 min. 

När jag är här så föredrar jag att köra morgoncardio vid 5:00-6:00 och därefter lägger jag gärna min träning runt 12:00. 

14248019_10154386823371341_310396861_o

TENDER GREENS 

Efter dagens träning så cyklade vi bort till Santa Monica för att äta på ett av dom bästa restaurangerna i Santa Monica. Iallafall om man vill äta nyttig mat.

14233590_10154386823311341_513725253_o

Dagens: Biff, babyspenat sallad + Rostad potatis. Till detta så beställde jag även Tomatsoppa. Så gott och så nyttigt. Älskar hälsosam och ren mat. Gott för själen och gott för dig! 

unnamed-3

Nu är det kväll här och det är dags för att åka i väg för att inhandla maten. Har du inte planering i din vardag så kommer du aldrig att kunna uppnå dina mål. För att hålla en hälsosam kost skulle jag vilja påstå att planering är A och O.  Så för enkelhetens skull och för att få i mig mina macros så blir det att foodpreppa i kväll.

Mer updates kommer såklart att komma, Målet med denna resa är inte enbart träning utan jag skall försöka göra lite annat också. Har varit här 2 gånger innan och alltid har det bestått av träning. Inte för att jag har något emot då detta är en livsstil som jag älskar. Jag vill inte vara utan träning och när jag får möjlighet till att åka iväg till ett av världens bästa träningsställe så måste man ta tillfälle i akt.

Kommer även träffa min coach dom närmaste dagarna samt att vi åker till Vegas för att kolla på MR Olympia och vara där över olympia Weekend. Hitta mer motivation och tagga inför kommande säsonger med tävlingar. Så för er som undrar så har jag absolut inte lagt tävlingsplaner på hyllan, utan bara varit smart och tagit avstånd från det. Så behåller jag min motivation och vi alla är olika. Jag är en person som behöver distans från saker och ting i bland.

Nog om detta nu ska jag åka i väg och hoppas ni har haft en underbar start på veckan.

Puss o Kram Caroline <3

 

 

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 + nio =