Valet är ditt


Det är lätt hänt i mörkret att man tappar motivationen. Många som råkar ut för “Höst Depression”, jag vet inte om jag är någon av just dessa personer men självklart märker jag av att det går mot mörkare tider. Depressioner är något som jag ogillar och något som jag försöker undvika. Att ha ett positivt tänkande i mörkare tider kommer man långt med. Jag brukar ofta försöka uppskatta mörka årstider och ser det som ett tillfälle att faktiskt få slappna av, att sätta på en film på kvällen och tända upp ljus.Eller utföra någon fysisk aktivitet som jag föredrar allra bäst!

14902795_10154537250756341_5914957008728213223_o

Utan träningen vet jag inte vad jag hade gjort. Denna veckan är en vecka då jag uppskattat det ännu mera. Anledningen till varför är för jag blev sjuk i Måndags och har ej kunnat träna på 3 dagar. Hur kan man då uppskatta något?Det du inte får göra vill du göra. Och när du får distans på saker och ting så börjar vi också uppskatta det vi inte trodde vi skulle uppskatta. Samtisgt så lär jag mig massor när jag är sjuk. Att vila kanske inte är så dumt, men till en viss gräns såklart.

Dagens form och har inte vägt mig sedan första veckan, men jag har bestämt att inte väga mig så ofta i början utan bara var 14:e dag. Jag har kommit på att det stressar mig för mycket och stress är något jag vill undvika. 14890549_10154549778026341_4581536488463041800_o

Jag har blivit klokare under mina sjukdagar och har inte tappat motivationen utan helt tvärt om! Hur motiverar mig sig när man blir sjuk? jo i går hade jag en kort dipp och funderade på om jag ens kunde gå ner i fettvikt?! Självklart kan jag detta men varför tänker man dessa tankar?jag vet att jag inte är ensam och nu vet ni att ni inte är ensamma om att tänka detta.  Jag vet att många tvivlar på sig själv när man ska prestera, men gör inte det för det tar dig inte närmare målet. Det enda det gör är att ta dig längre bort från målet.

AKTIVT LIV, AKTIV LIVSSTIL

Bestäm dig, gör ett val! Alla har vi val och i morse när jag vaknade bestämde jag mig för att vara glad och tacksam för det jag har och för det jag gör men även för den jag är. Nu när jag varit sjuk och tillåtit mig själv att vila och kolla serier VILKET JAG ALDRIG ANNARS GÖR,  så vet jag att jag är ABSOLUT inte är en serie person. Jag blir otroligt trött och inspirerad. Så till er som kollar lite för mycket TV så är mitt tips att försök vara kreativa till annat. Att kolla Serier och TV enligt mig är faktiskt att slösa bort sin tid på jorden. Självklart tycker jag att man ska mysa till med en go film då och då, men låt det inte ta över ditt liv. Va kreativa och tillåt er till att utvecklas.

14964311_10154550704111341_129824979_o

 

Massor med Höst Kramar till er och glöm inte att ta för er av livet <3

t2ec16nhjhee9ny2qtvcbqtn2s67q60_35

 

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

elva + 9 =