Vägen dit…


Jag känner ett sådant lugn just nu, känner mig allmänt tacksam för vart livet har fört en. Människor jag omringas om kring med och nu min lille skatt som har kommit in i mitt liv. Han kallas för Appe och är världens Bästa.

Helt otroligt att en sådan liten kan ge mig så mycket glädje och göra mina dagar lite extra ljusa.

BOOTCAMP GYMMET UPPSALA! 

I Helgen hade jag och Anna haft vårat  BootCamp på Gymmet UPPSALA med en grupp på  20 deltagare. Vi körde plyocardio samt TABATA intervaller med fokus på Core/Glutes. Vilket härligt gäng och vilka härliga energier vi fick omringas kring. Vi avslutade även passet med en Fitness Bruch Ala Aspen och Annis.

Nyttiga och dietvänliga bakelser servered vi också. Så för er som vill få våran Brunch får komma på vårat nästa Bootcamp 😉

Utöver min lille Appe så har det varit en hektiskt period nu, Väldigt mycket jobb med många nya klienter som jag kommer börja sina nya program nästa vecka. Många fina personer som har grymma mål att jobba emot. Känner mig så tacksam för att få vara med på deras otroliga resor dom gör.

Det är lätt att bara se alla framgångar som personer gör när man redan har uppnått sitt mål, men vägen dit kan vara tuff mentalt många gånger, man sätts på pro genom att pusha sig själv över sina egna gränser. Men som  jag säger många gånger: Det kommer vara värt det och att utmana sig själv stärker dig själv. Därför är det också så viktigt att när du gör en sådan resa så MÅSTE du göra den för dig själv, du måste vilja detta för dig SJÄLV och INGEN annan!

Detta är Emma min klient ett perfekt exemplar på. I går körde vi även ett plyo pass ihop och det var slutet på hennes  16 veckors period med PT och Coachning. Hon har gått ner hela 15 kg och från en början så var Plyo mardrömmen att utföra vilket hon briljerade på i går! . Vi hade ett extremt roligt pass och vi körde passet tillsammans.

Jag själv fick mig en utmaning då jag precis innan ( 5 min) hade kört samma plyo med Anna, direkt efter samma upplägg med Emma. Men det som inte dödar hädar och utvecklar dig.

Fick även denna fina present av henne. Det gjorde mig otroligt rörd och det var en mugg där det stod: 

Världens Bästa Coach

“you Never Said it would be Easy, you said it would be worth it”

 

Vill avsluta detta inlägg med att säga: Tro på er själva, vakna upp varje morgon med en positiv tanke, ta bort all negativitet om er själv och allt runt om! Om en sedan tanke kommer upp så ersätt den med något bra om er själv! Livet är allt för kort för att vara negativ!  Good Vibes only <3 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 2 =