Våga säga ja till dig själv


För 11 veckor sedan planerade jag och min pojkvän Alexander att vi skulle åka iväg på en weekend i Köpenhamn, ett avbrott i dieten och att bara få ta det lugnt, shoppa, äta lite fritt, ladda batterierna och komma tillbaka starkare.

Planen var egentligen min födelsedag men min form var inte där jag ville så vi fick skjuta på det som jag skrivit tidigare. Men laddat batterierna är verkligen något som jag har gjort och jag har haft en fantastisk helg och hade inte kunnat ha det bättre. Att få umgås med dom som jag älskar mest och bara få vara här och nu!

Detta Hotellet är helt EKO och tar alltid in där när jag bor i Köpenhamn. Axel  Guldsmeden heter Hotellet.

Underbara sängar!

Bokade Sviten så badkaret var mitt framför sängen och mysfaktorn var hög!. Vi gillar mysiga och lite mindre Hotell. Vi är inga Fancy Fancy människor utan vi gillar hälsa, eko, mys och ännu mer mys 🙂

Toaletten och bästa inredningen.

Hotellet får verkligen 5 av 5. Det är lite dyrare men mat, renhet, städning, sängarna är guld värda. Så det är lätt värt att lägga lite extra när hotellet är så bra som det är.

Att åka iväg på diet under en helg är inga problem, jag skulle ljuga om jag sa att jag ätit dietmat hela tiden men så var inte heller planen.

Jag åt ett frimål på Köd som är en köttrestaurang som ligger i Köpenhamn. Jag älskar deras mat och kan varmt rekommendera denna resturang för er som vill ha ett bra köttställe. När jag tar ett “Frimål” betyder inte det att vräka i dig allt du kan, utan jag äter en köttbit, lite pommes och köper hellre till lite grönt till som mättar ut magen. Till förätt valde jag Carpaccio!

Waygu Kött

Side Orders.

Dagen efter så planerade jag in en 100% Ekologisk frukost på hotellet som bestod av nyttiga råvaror som Grapefrukt, äggröra (utan grädde) danskt rågbröd, skinka samt Skyr/Kvarg.

Efter träningen som gästades på Loaded Gym i Köpenhamn (mitt favorit gym i Köpenhamn)! var det dags för nyårsmiddagen. Det blev inte en riktig middag utan efter träningen åkte vi tillbaka till Hotellet och åt en fantastiskt god tomatsoppa som är 100% Eko. Till detta beställde jag falafel utan bröd och detta fick bli min nyårsmat och jag är mer än glad och tacksam.

Nu är jag hemma i Halmstad igen och går djupt in i mina tankar som jag brukar göra. Jag hade en fantasisk nyrår som jag tillbringade med Alexander och min älskade vän Capri.

Jag har mål uppsatta och vet precis hur jag ska jobba för att försöka uppnå detta precis som jag visst innan 2017 =) haha . Jag känner mig väldigt positiv för det nya året men jag vill också passa på att säga att om det är så att man inte har något mål uppsatt eller faktiskt inte alls känner sig positiv på ett nytt år så vill jag bara säga att det är helt OKEJ! Man behöver inte vara  taggad på ett nytt år. Vi alla har varit med om olika saker och varje persons liv är speciellt, vi jobbar på olika sätt med oss själva och vi sätter mål utefter våra förutsättningar. Man kan inte jämföra sig med andra personer utan jämför dig med dig själv, din resa och dina förutsättningar, för det är det som är det viktiga.

2017!! HAPPY NEW YEAR?! 

Man behöver inte ha mål just i dag bara för det är ett nytt år, utan det viktiga är att ni gör det som ni vill göra och vad som får er till att må bra. Jag förespråkar att sätta mål av den anledningen till att det utvecklar dig som person på många plan i livet. Kanske är det en yrkesskada eller så är det så att jag en gång var en tjej som inte hade så mycket mål och kände mig då tom och mållös.

Idag känner jag mig väldigt stark och positiv på livet och ser faktiskt varje motgång som en utmaning. Att lära mig själv att se varje motgång som en utmaning har gjort mig stark, det har gjort att jag har lärt mig att vända mina tankar till det positiva. Det låter klyshigt att säga att du blir vad du tänker men det är så rätt.

Jag vill avsluta detta inlägg med att säga att det är okej att inte alltid vara 100%, det är ingen. Varken jag, du eller någon annan. Men det fantastiska med livet är att du har all möjlighet till att bestämma vem du vill vara, vad du vill göra och hur du vill göra det. Men du måste bara börja ta första steget. Första steget är inte att göra det praktiskt utan första steget är att besegra dig själv och börja säga JA till dig själv. Börja morgondagen med en positiv tanke om dig själv och börja morgondagen med att se allt fina vi har i livet. Lär dig uppskatta små saker och lär dig uppskatta dig själv och jag lovar att du kommer sätta mål, uppnå mål och överrumpla dig själv 1000 gånger om!

Massor med styrkekramar och  kärlek från mig till er!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 4 =