Efter avslutad satsning. 2


Jag åker härifrån med så mycket motivation och kärlek. Den sista veckan under dieten var tuff och jag fick ”offra” mycket för att komma in i den formen jag visade upp på scenen. Jag kämpade och gav 110%, utmanande mig själv och slutförde det jag påbörjade.

För en gångs skull så känner jag verkligen ett lugn inom mig, så otroligt glad över min resa och min satsning. 
I början av veckan kände man såklart att det inte skulle vara värt allt slit men så påminns jag om känslan EFTERÅT! Jag brukar ofta visualisera mig själv om hur jag kommer må om jag slutför en sak eller ej. Jag vet att om jag inte hade slutfört detta så hade jag åkt hem med en besvikelse både på mig själv, min form jag visade upp senast på scen men också en besvikelse kring min prestation.

Jag kan nu vara stolt och säga att jag slutförde mitt mål, gick upp på scenen enligt mig i mitt livs bästa form. Inte bara detta utan jag var så otroligt stolt över min posering och framförande på scenen. Det var som att jag visste att det var sista gången jag skulle stå på scenen och tävla i Bikini Fitness, jag visste redan att placeringen skulle vara utanför Final, men de va helt ok för mig!

Denna fysik kan jag lämna bakom mig och vara stolt över. Jag avslutade min Bikini fitness karriär enligt mig på TOPP. Hade jag avslutat vid Malmö GP hade jag inte varit nöjd utan snarare missnöjd. Jag tävlar för mig själv och därför är också det viktigaste vad jag själv tycker, inte vad andra tycker. Folk kommer alltid tycka och det rör mig inte om ryggen, men de som berör mig är vad jag själv känner och vad jag själv kommer få leva med.

Jag har så mycket att se fram emot och jag tror att många av er som följer mig kommer tycka att denna satsningen blir mer intressant att följa. Så mina mål framöver kommer bli att utveckla min fysik till de bättre och utveckla min muskelmassa mer. Jag kommer 2018 vilja göra avtryck i Wellness Fitness! Detta ska bli min gren och jag är redo att börja leverera. Jag har hållit tillbaka min egen utveckling men de är de slut på nu.

Jag kommer börja lägga upp en ny träningsplan samt kostplan för att bli så bra jag kan bli. Jag har redan en skiss i huvudet om hur jag kommer lägga upp både min styrketräning,cardioträning och kostplan. Kosten är så viktig för att du skall utveckla din fysik, men mer om detta senare.

MALTA

Malta har varit helt fantastiskt och jag har tillbringat dessa 5 dagar med min pojkvän Alexander. Vi har åkt iväg och sett många fina platser, njutit av sol o värme, träning såklart och nu den sista dagen lite extra god mat.

I går var vi ute och åt skaldjur,sushi. Man kan kalla de en mix platta med typ allt från havet. Från räkor,musslor med sås,vit friterad fisk,Calamari, ris,pommes. Ocean Basket heter stället och jag kan varmt rekommendera detta, jag skulle lätt kunna åka tillbaka till Malta bara för att äta där igen. Mycket och smakrik mat, och otroligt bra priser måste jag säga.

Första rätten efter Tävlingen! Sotto heter denna restaurang och ligger vid Valetta. Så otroligt god Pizza, ett måste om ni åker till Malta.

Efter en tävling brukar jag alltid köra både styrka och cardio på ca 50 min på morgonen, sedan äter jag lite vad jag är sugen på, jag går aldrig bananas på allt utan äter en god frukost, nått mellanmål som i går bestod av Grekisk Yoghurt med jordgubbar och nötter, en kyckling Wrap med massor av sallad och skaldjur/ Mix platta och den va dock inte nyttig.

I dag är det på kostschema igen, inte för att gå ner i fettprocent utan bara för att kunna äta för att kunna presetera, hålla en bra form är mitt mål också. Jag är så taggad och spänd på framtiden. Nu är det mycket fokus på mina klienter och många som kommer göra sina debuter i Bikini fitness i år, så lite planering inför deras dieter står på tur inför veckan. Jag kommer också flytta till Stockholm om bara 2 veckor, haha shiit hur ska jag hinna?!

Tack för alla fina kommentarer och för allt erat stöd, ni är helt underbara ska ni veta. Om ni bara visste hur mycket era fina komentorer värmer dagligen för mig. Massor med kärlek till er <3

 


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

17 − 15 =

2 tankar om “Efter avslutad satsning.

  • Nathalie

    Gud vad roligt det ska få bli att följa din resa när du slipper hålla tillbaka. Du är en förebild och har så snygg fysik i mina ögon!
    Skulle vara kul om du när du har tid skulle beskriva hur du har fått hålla tillbaka med din träning och vad du fått ändra/lägga till för att passa in i bikini skulle vara intressant att få det som utgångspunkt nu när du tänkt dela med dig av den nya satsningen!
    massor av kärlek! / Nathalie