Va krävs för att uppnå det där sista? 1


Blir så otroligt inspirerad av mina klienter måste jag säga. Att se personer dagligen kämpa för sina mål och uppnå sina mål är grymt motiverande och inspirerande.  Många av dom som jag hjälper är personer som inte tävlar i fitness. Personer som tränar för att må bra och för att trivas med sig själva. Många av dessa personer finner faktiskt det som vi alla vill vilket heter BALANS.

Här är en tjej som är grymt duktig. Caroline heter hon och vi har kört 12 veckor ihop. Hennes mål har varit att utmana sig själv och få fram det där lilla extra med sin träning och enligt henne själv så ville hon ha RESULTAT. Caroline har verkligen levererat grymma resultat och jag bara älskar hennes fysik.

image1-2

15174646_10154608266256341_1637745217_n

Resultat på 12 veckor: 

  • – 8 kg 
  • – 10 cm i midja 
  • – 9 cm vid rumpa/Höft. 

Fick även detta collage av en klient som heter under Suzanne . Detta är video som hon tagit under sin coachning. Första videobilden är från Juni och under är från November. Närmare 30 kg lättare och en Rygg som är så otroligt muskulös o fin. Vad skall jag säga! Så stolt över henne <3

image1-1

Från att inte kunna göra en Step ups utan att hålla i sig till att idag göra avancerad Plyo! <3 <3 <3

YOU ROCK GIRL 

image2

Va krävs egentligen för att uppnå detta? Jag skulle först och främst vilja säga disciplin, motivation och hårt arbete både i gymmet och utanför gymmet. När det kommer till resultat kring fysiken så kan vi inte fuska oss till detta och det är det som jag tror dom flesta finner inspirerande. Inte sant?

dont-count-the-days-life-quotes-sayings-pictures

Min egen diet: 

jag har nu dietat i 5 veckor och måste säga att det flyter på riktigt bra, jag är grymt taggad på resultat och känner mig hungrig för en förbättring, precis som mina klienter ovanför så har jag precis samma sug. Man har sina bra dagar och man har sina sämre dagar såklart. Ingen diet är sig lik och inte heller resultaten men vi strävar alltid efter att bli snäppet bättre. Eller?

Jag gillar dom små framstegen man gör. Man får verkligen kämpa sig till dom och vara väldigt konsekvent samt disciplinerad för att få dessa framstegen men när man väl får det så är det en grym känsla.

15167515_959880010785338_7227376391693666756_o

Ha nu en strålande vecka alla!

Massor med kärlek Caroline <3


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

elva − 8 =

En tanke om “Va krävs för att uppnå det där sista?