Träningsresa till soliga Los Angeles 2


Och nu gick vi ut officiellt med vad som är på gång med mig och Anna Stålnacke! Vi kommer ha en träningsresa till L.A och detta kommer ske 16-23:e Augusti. Vi åker från Arlanda och landar vid LAX.

Kalifornien var en självklarhet då både jag och Anna älskar L.A och allt vad det har att erbjuda.Vi vill kunna visa er det som vi älskar så mycket med L.A så därför har vi gjort denna vecka fullspäckad med roliga utflykter och roliga träningsformer!  Vi var även där tillsammans förra året och delade denna glädje tillsammans. Vi båda har en stor kärlek för vad både fitness och välmående är. Träning skall vara roligt,utmanande och givande!  Ni kommer inte ångra er, denna resa kommer bli något alldeles extra. Utfallsgång Ala Anna Stålnacke och plyo/Squat Ala Aspen! 

För er som inte vet så har jag och Anna delat Bikinifiness Scenen med varandra både på SM 2015 samt Tyngre Classic samma år. Det är så roligt att man kan tävla mot varandra men samtidigt motivera varandra till att bli ännu bättre. Så nu var det på tiden att att arrangera en träningsresa för mer Bootey-Gains! 😉

Varför Just L.A? 

Träningen i L.A och atmosfären som finns där går inte beskriva med ord, men det är så mycket positiva vibbar. Det är lätt att hålla sig motiverad och även hälsosam. Det finns så många bra och nyttiga matställen, träningen kan du hålla både inomhus, utomhus, vid stranden, bergen samt Santa Monica stairs, Variationen är oändlig och ni som hakar på kommer få en vecka ni sent kommer glömma.  Förutom massor med träning som bland annat kommer ske på Golds Gym vilket är Meccat för er som älskar träning så kommer vi även ha en go gemenskap med varandra, lära känna varandra och framförallt ha en helt fantastisk vecka ihop!

DETTA INGÅR:
.Direkt Flyg med SAS
. 7 dagar med boende på 4 stjärnigt lägenhets hotell
.Träningskort på Golds GYM under hela vistelsen
. 2 träningspass/dag varierat med styrka och olika HIIT upplägg
.Föreläsning LIVSSTIL
. Olika utflykter
. Frukost,kvällsmål samt mellanmål från noccobcaa, borebells, tyngre, sportkost
PRIS:19,995:-
MÖJLIGHET TILL RÄNTEFRI AVBETALNING FINNS UPP TILL 12 MÅNADER.

Redan många har anmält sig, vilket känns otroligt roligt så om ni är intresserade så maila: anna@gymmet.nu för mer info samt för att göra din anmälan.

Det kommer såklart finnas möjlighet till att anmäla sig för att köra PT med både mig och Anna till ett förmånligt pris.

 

 

 


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 + 11 =

2 tankar om “Träningsresa till soliga Los Angeles