Träning Alá Aspenskog


Har haft en helt underbar helg. Denna helg har varit helt fantastisk för vädret har varit underbart, klienter har fått grymma resultat och min egen träning har gått helt lysande.

15003452_953350681438271_5127724947121977459_o

Måste tillägga att jag älskar att vara Blond igen! Tack underbara Josefine för du gjorde mig så fin.

Formen känns faktiskt väldigt bra och jag känner att kroppen samarbetar med mig. Alla dietar är olika och jag hoppas varje gång att det ska gå som en dans på rosor men de är bara önsketänkande. Alla dietar är lite kluriga och det kommer motgångar och veckor när man inte får några resultat alls. Sen kommer de en vecka där allt bara går hur bra som helst. Jag har haft två bra veckor och två mindre bra veckor, men jag har inte gett utan fortsätt  kämpa och därför kommer också resultaten. Många ger upp alldeles för tidigt och när motivationen tryter så tränar man kanske inte lika hårt, och hur kan du då förvänta dig bra resultat?

15042114_952871504819522_2322547506421267468_o

Givetvis börjar jag känna att jag dietar då det gått  4 veckor och sötsuget börjar komma. Varje gång sötsuget kommer så brukar jag påminna mig själv om att det är nu de händer. När suget kommer så kommer också resultaten.

14991400_952197704886902_5715779089237173006_o

Vilket kombo pass det blev i dag. Vissa dagar kör jag faktiskt styrketräning på tom mage, dock brukar det inte bli ben men jag kände att energin fanns där så varför inte prova?

Jag började morgonen med 40 min cardio som i dag bestod av lutning i snabbt tempo på löpbandet. Detta är absolut en favrit då jag känner att jag kan aktivera baksida lår/Rumpa mer. Därefter så tog jag lite Aminosyror för att inte känna mig helt katabol och kör de ett benpass där hög intensitet stod på schemat. Jag älskar att supersetta av olika anledningar men en av anledningarna är att jag gillar att få gjort mycket på kort tid, jag vill känna endorfiner flöda och jag gillar att jobba upp hjärtrytmen lite.

Superset är också ett bra alternativ om du vill få in både kondition och styrka. jag som vill tighta till mina ben lite extra nu inför tävling lägger gärna och ofta in mer plyometrisk träning.

Träning Alá Aspenskog =) 

Uppvärmning 40 min lutning( Ger sjukt bra kontakt när du redan har i gång en cirkulation) 

Kick back i cabelcrossen SUPERSET  Side kick i Cabelcrossen 

Knäböj i cabelcrossen med rep/Stång SUPERSET Jumping Lunges 

Raka Marklyft med hantlar Med Squeeze SUPERSET Butt Blaster/ Maskin vi har och tro mig= Pump Delux! Här gör jag något annorlunda på Butt Blaster, jag kör 20 reps men jag kör 10 lättare och 10 sista ökar jag i vikt. Många brukar droppsetta men för att chocka gör jag tvärt om. Prova! 

Hip Thrust i i smithmaskin SUPERSET Grodhopp 

Alla övningar kör jag mellan 20-25 reps och 3 set på varje övning. 

Puss o Kram Caroline

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 5 =