Tillbaka på ruta ett


Veckans första träningspass och det känns såklart som man är tillbaka på ruta ett igen. Känslan när jag står med 3 kg hantlar och kör axelpressar och känner att det är tungt. Hehe då är det något som inte känns som MIG! Jag brukar absolut köra runt 12 kg. Detta var nog mer mentalt att jag var såpass svag än effekten av att jag varit sjuk.

Kan berätta att motivationen inte är maxad när man känner sig halvsliten/Ur form och pricken över i:et : Svag. Jag får skratta åt det för jag vet med erfarenhet att nästa vecka är annorlunda.

Såhär är det för nästan alla som tar upp träningen från ett uppehåll eller liknande. Det är såklart inte så motiverade dom första passen men det måste bara göras helt enkelt. Mina tankesätt vid dagar som dessa: – Jag vet att dieten är igång, jag jobbar mot ett mål och jag vet att jag kommer nå det, men jag måste låta det ta tid.

Inga förväntningar: 

Jag hade inga förväntningar på dagens pass och laddade inte upp speciellt mycket,mentalt inför passet.  Jag gick dit och gjorde 30% av max.  Det fanns inte hjärta i mitt pass i dag, och gör du inget med hjärtat kan du heller inte förvänta dig bra resultat. Jag försöker komma igång denna vecka lite lugnt, men nästa vecka är det hjärta hela vägen som gäller.

Lathet kommer snabbt: 

Efter att man varit sjuk så blir man lat måste jag säga. Kroppen anpassar sig snabbt både till det negativa och positiva. Efter att jag varit sjuk så har jag känt att jag blivit lite bekväm. Jag är en person som inte är bekväm i vanliga fall så när jag märker tendenser måste jag bryta detta. Mina dagar brukar alltid bestå av en intervall träning Alt cardio på gymmet. Då jag varit sjuk har jag sett till att vila 100% och kroppen blir verkligen bekväm snabbt. Men dags att bryta mönstrena och tillbaka till rutin.  TAGGAD!

FÖRBEREDELSERNA:
Gårdagen bestod av förberedelse av matlådor inför mina bortresta dagar. Det tar lite tid men vill man nå sitt mål så måste kosten vara högsta prioritet.

Många brukar tänka att frukost är svårt att få med. Det tycker inte jag, utan jag tycker den är lättast samt godast på hela dagen.


Bästa Ready to go Breakfast:
Over Night som sköter sig själv!

Jag gjorde en god kombo i går som jag ville dela med mig av. Man kan egentligen blanda i lite vad man vill. Morot, jordnötssmör. Ja precis vad du gillar.

Recept:
1 dl havregryn + 50 g banan som jag mosade+ 1 msk kakao/ Whey protein + 2 dl osötad mandelmjölk.
Såhär gör du:
Blanda samtliga ingredienser och låt stå i kyl över natten. Ta med valfri topping och toppa gröten med. Jag gillar nötter men nu på diet så blev det anmanas och bär. Perfekt att ha med och äta både som Mellanmål, innan eller efter träaning samt frukost!

Nu är det sent och det är dags för lite kvällsmys med min mamma. Ha en underbar kväll.

Puss o Kram Caroline

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sexton − 7 =