Tighta realtioner


Gårdagen bestod av resande till GBG och tåg måste säga är grymt bra för mig. Bekvämt och praktiskt att kunna arbeta väldigt effektivt i tre timmar.

Jag åker till Göteborg först för att träffa upp lite klienter för både PT samt posering. Jag försöker åka till Göteborg/Halmstad iallafall var 6:e vecka för att träffa lite klienter som bor i närheten så det är inte bara Stockholm som jag kör på. men i det stora hela så är Stockohlm min hemmaplan nu för tiden.

Kom på att jag har aldrig delat med mig så mycket av mitt privatliv när det gäller min familj men tänkte göra en kort berättelse. Min familj bor i Göteborg så det är där jag kommer stanna och att få träffa min syster,systerdotter och mamma känns helt underbart.

Mamma <3

Syster och syster-Dotter

Så mycket glädje med denna lille skrutt! och hälsosam mat är något som min syster har prioriterat att ge henne. Bäst av allt: Hon älskar Acai Bowls 🙂

Egentligen är det bara Mamma,syster,Bror och systerdotter som jag brukar träffa och i min släkt så är vi inte så många. Min mormor och morfar träffar man oftast på släktmiddagar. Min pappa gick bort för exakt 7 år sedan så den sidan av släkten träffar vi inte heller så vi är få men Tighta!

Jag kan sakna dom så mycket nu när man bor så långt i från varandra. Varje gång jag lämnar dom eller dom lämnar mig känner jag att jag får lite separations ångest. Jag har väldigt starkt band med min familj och är det något som är prioriterat i mitt liv så är det dom, finns inget som jag inte skulle göra för dom.
Min bror bor i Köpenhamn så jag och min mamma kommer åka dit över helgen. Jag kommer kombinera både jobb där samt träffa min bror.

Att ställa upp i vått och torrt

Min familj har alltid ställt upp på mig i mina tävlingssatsningar. Att ha en familj, pojkvän eller vänner som tror på en är väldigt viktigt. Jag har turen att ha detta. Min familj stöttar mig alltid i mina tävlingssatsningar och det är GULD värt för mig. Att omringas av personer som vill se dig lyckas gör även att sämre dagar blir till dom bättre.

Inga konstigheter

Det är aldrig prat om min kost på mina dieter. ÄR det Julafton och jag dietar så gör det dom inget att jag har med mig min egen mat, Inte ens min mormor/Morfar påpekar detta. Dom är HardCore 🙂
Det är aldrig något snack om saken, och det är så otroligt skönt att ha det så. Det underlättar verkligen släktträffar.
Många som jag hjälper brukar ha problem med just sånna tillställningar. Nu menar jag inte att jag rekommenderar att äta dietmat på Julafton om man inte tävlar, men just att sköta sin kost när man är bortrest är ett väldigt stort hinder för många. Mycket beror ofta på personerna runt om, men mycket är också planering.

Men strävar man efter en viss fysik och ett mål så är alla Uppoffringar värda i slutändan. Finns inget jag någonsin ångrar att jag gjort i efterhand.

Jag jobbar inte alltid på hemma plan och reser en del i mitt jobb och träffar klienter på olik orter i Sverige.  Jag har alltid maten förbered och ser till att inte misslyckas med detta. Jag går runt som en packåsna med alla matlådor på diet, det är väldigt mycket planering såklart. Detta märker jag inte av på diet utan jag märker av det när jag inte dietar. Först då förstår jag hur mycket struktur jag har i mitt liv.

Självklart missar även jag mattlådor ibland men då ser jag alltid till att lösa situationen och kosten med bra alternativ, och tro mig: Det blir bra alternativ och inga URSÄKTER!
Kosten är det viktigaste när jag reser, resten brukar lösa sig på plats. Men är kosten inte förberedd så misslyckas jag till mitt mål, så planering är VIKTIGT!

Så kom ihåg att strata veckan med planering om ni har några specifika mål ni vill nå.

( Bjuder på denna från Tyngre Classic 2015) Underbara minnen och visst är minnen underbara att ha.

Puss o kram Caroline

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × 5 =