TeamTräffen Fitness By Aspen


Vilken energi det var på tematräffen i dag. Är så stolt över att dessa godingar ska representera Team Fitness By Aspen 2017! Det är verkligen helt annorlunda att träffas i verklighet och när det kommer till Coachning i Teamet är är en personlig kontakt någon som jag värdesätter och något som jag gärna vill ha.

Innan  i startade dagen med teamet så hann jag med morgoncardio följt av rygg/Axlar/Mage. Avslutade sedan med Plyo med teamet. haha helt galen dag men så roligt!

Dagens Teamträff var helt underbar och vi var på Tylösand Hotell där i hyrde deras fina lokaler med utsikt över havet. Jag har varit där innan och kan varmt rekommendera både Spa som lokal om ni någon gång behöver hyra.

Vi startade dagen med lite presentation så att alla lär känna varandra lite. Jag delade även ut Team väskor samt Team Shake, Team Handduk och Team Tröja. Blev bara bild på väskorna, men dom är grymt snygga.

 Därefter så övade vi in dom obligatoriska postringarna samt gick igenom en hel del frågor kring allt om både diet,tävling och träning.

Går igenom kvartsvändningar.

Gång är också viktigt

UTSIKTEN DÄR VI HÄLL POSERING/TRÄNING

Vi avslutade med det jag älskar mest vilket är träning och eftersom jag är lite av “Plyo Aspen” så körde vi givetvis detta. Jag kan intyga och säkert alla mina team girls att plyo är absolut ingen mesträning och det tar mer än vad man tror.

Varför jag lägger in en hård träning första gången vi ses är först för att jag vill läsa av mina klienters mentalitet i träningen och deras driv, men även för jag vill att mina team girls ska förstå innebörden av att faktiskt tävlingsdieta och då veta vad som krävs i träningen. Då får man en helt annan inblick och det är då lättare att veta vad jag som coach och ni som atlet kan förf ända er av er själv och vad jag förväntar mig av er.

Vi avslutade men jätte god mat på Spiso Deli och allt är Eko och närproducerat. Fantastik gott!

Jag är så glad över hela mitt team och ALLA är så omtänksamma, söta och glada tjejer! Det gör mig så glad att ha ett sånt fint team. Bara massor med positiv inregi och det är så jag vill ha det. så tack snälla tjejer för att ni förgyllde denna dag.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

åtta + elva =