Team Fitness By Aspen


Min pingla som levererade på SM var  såklart söta Corinne som vann SM GULD i Bikini Junior långa klassen.Men placerade sig också bra i senior 4:e plats!  Vilken potential och vilken skönhet hon är. Kan inte få nog av att kolla på dessa underbara bilder på henne.

Vi kommer också sätta upp nya planer inför 2019. Om det blir vår eller Höst får vi se, det beror lite på vad vi har att jobba på. En sann atlet för mig är en som först och främst leverera under sin diet, följer sin plan och är redo att jobba hårt. Men något som också är viktigt är hur man tar Feedback efter en tävling,Vilken respekt man visar sina medtävlande och hur man behåller fokus backstage och kan ta feedback mellan scenen och backstage.

Otroligt roligt att få jobba med Corinne. Har hon några frågor om sin diet så är det MIG hon frågar och inte 100 andra runt om, hon följer det coachen säger och litar på sin coach. Att lita på sin coach är verkligen det viktigaste i en tävlingssatsning, har du inte tillit kommer erat sammarbete inte bli bra. Finns inte tillit kommer också en diet bli väldigt skeptisk och svår.

Bedömning från Topp till Tå

Allt är e helhet och bedöms därefter också. Allt från Hår/Smink, Bikini, Framförande och form bedöms. Jag ser många som missar på exempel smink och styling.

Jag hjälper alltid mina tjejer så dom får en styling som passar dom och framhäver deras bästa. Sån tur är har vi Josefine Heilig som fixar detta på plats. Josefine är min frisör och sminkar även mig inför mina tävlingar! Hon kommer såklart fixa mig inför 2018. För er som ej har någon som fixar make-Up/Styling inför DC/LP samt Fit Expo så kan ni höra av er till henne på mail: josefineheilig@hotmail.com 

Lite från SM

Det är lika viktigt som allt annat. Samma gäller Bikini, för att visa upp din bästa fysik så är det även viktigt att Bikinin sitter bra.Jag kan också lova att känner ni er fina och snygga på scenen så kommer ni också visa det självförtroendet på scenen.

Bara ni kan göra jobbet 

Som jag alltid säger så är det bara NI som kan göra jobbet. Det spelar ingen roll vilken coach ni har eller hur bra eran coach är. Har ni inte viljan, disciplinen eller drivet så kommer ni inte komma upp i det bästa ni kan bli. Ni måste vara beredda att göra jobbet och är ni inte det så kommer helheten inte bli bra.

Jag kommer aldrig ta åt mig äran för mina atleters jobb, det är dom som gör jobbet och självklart är vi ett bra team och har ett bra teamwork, . Det krävs ingen magi men det krävs hjärta och glädje och hårt arbete! Något som också är viktigt är att ha kul på vägen dit, finna personer som inspirerar er och motiverar er. Motivationen är allt och då man själv tävlar så vet man också hur dom olika faserna är och hur viktigt det är att ha personer som finns där för en.

Efter en tävling: 

Hur ställer man sig efter en tävling? ÄT ALLT! ? Nej gör inte det, det är så viktigt att ni har en plan efter en tävling. Ni har jobbat hårt för den kroppen på scenen så hur onödigt är det inte att låta den försvinna på en vecka?  jag erbjuder alltid att ha en plan efter en tävlingssatsning. En Reverse Diet är väldigt viktigt för att kroppen skall få en chans att komma tillbaka till rutin och struktur. Det gör den inte genom att äta allt den är sugen på.

Kroppen kommer vilja ha mat och inte känna mättnadskänsla. Jag hade så 2 månader efter min tävling, jag gick upp jätte försiktigt i vikt efter Malta och det har verkligen underlättat så mycket nu. Att gå upp successivt gör att din kropp får en chans att anpassa sig efter kosten igen. Så öka upp försiktigt i intaget efter en diet, mat kommer finnas kvar så hetsa inte med att man skall äta med allt och alla. Man kan äta med sina vänner om 2 månader också. Tänkte återkomma i ett senare inlägg hur man kan tänka och så för er som tävlat.

Team 2019 

För övrigt så kommer jag ha ett väldigt litet Team nästa år och det jag söker i mitt team är precis det som jag skrivit ovanför. Det jag behöver veta av er är träningsvana, tävlingsvana, bilder i posering, ålder blandannat. Jag kommer troligen ta in nybörjare men välja väldigt noggrant så vi både vet vad vi både förväntar oss av varandra.  Jag tar in för hela 2019 och tävlar man hösten så gäller en offseason fram tills dess. Jag kommer enbart coacha i Bikini Fitness och Womens Wellness.

Detta kommer ingå:

Detta ingår:

*Posering för en symbolisk summa. 
*15% rabatt på Bikinis By Freydis( Allt är skräddarsytt) Hon gör dom absolut bästa Bikinis, tro mig jag vet!
*Rabatt på Sportkost 
*Temakläder Better Bodies
*PT för en kostad halva priset 
*Offseason schema
*Dietförberedelser till tävling
*Coach är med på tävling om inte coach tävlar själv.
*Minst 2 Team träffar

Ni skickar Ansökan Här  

Ha nu en underbar Helg och jag ser fram emot er Ansökan <3

Kram

 

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 + tolv =