Ta det stora klivet


Startar denna vecka med en motivationsboost från en av mina grymma PT kunder. Denna tjej har verkligen uppnått grymma resultat i hela sin fysik under våran period ihop. för 14 veckor sedan kontaktade Emma mig för att göra en livsstilsförändring och att hitta tillbaka till en kropp/form som hon själv trivdes i. Hon kände inte riktigt igen sig själv med vad hon såg i spegeln. Jag kan förstå henne för hon är grymt målinriktad,vinnarskalle och både explosiv och atletisk som person.

Nu kan hon känna att hon stämmer in i vad hon ser i spegeln, och samma gör det för mig när jag ser henne. Frösts passet vi körde ihop, ROCKADE hon och har ROCKAT vartenda pass på GYMMET STOCKHOLM! Att träna Emma har varit otroligt givande och framförallt då Emma inte var helt säker på om “mitt koncept” verkligen skulle funka, men hon lovade att ge 100% och med det sagt och hårt arbete så är hon där hon vill vara idag.

Före

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Emma var inte bara i behov av att gå ner i vikt, utan mer att forma kroppen, Forma kroppen gör du inte enligt mig med enbart basövningar och tung vikt, utan det kräver lite mer finess. Både i styrkan, vilken typ av cardio du kör, explosivitet osv. Det är en helhet men det viktigaste för hållbart resultat är MOTIVATION samt att träningen måste vara ROLIG! Allt handlar inte om siffror antal reps, set, utan det måste också vara givande för att du skall kunna prestera.

Jag vet många som vill komma i form och känna sig bekväma i sig själva, men ni sätter sådan stress och press på er själva, låt det ta tid, ha roligt och se era framsteg, glöm inte att se dom små stegen för det är dom som tar er över det stora klivet sedan.

Nu skall kat snart träffa Emma för ett Rygg pass och ser så mycket fram emot detta passet och resterande klienter i dag på Gymmet Stockholm. Ni alla motiverar mig otroligt mycket.

Kramar Caroline

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 + sju =