Sluta Aldrig Drömma


Ny vecka och nya tag! Måndagar är verkligen motivationens dag, man har all möjlighet till att börja om och göra veckan till sitt bästa. Måndagar är dom allra flesta på hugget inklusive mig själv!

Här har vi en klient till mig som verkligen inspirerar mig och jag älskar att följa hennes resa. Förra året tog hon hjälp av mig för att gå ner i vikt, och hon hade en dröm långt inne i hjärtat om att tävla i Bikini Fitness. Jag tror alltid på mina klienter även när andra eller dom själva tvivlar. För jag vet att ALLA kan om vi bara är villiga att lägga ner arbete på det. Jag var också en gång nybörjare och jag vet känslan när du känner dig ensam och osäker, men finns det bara en person som tror på en så klarar man mer än vad man tror.

Tack vare att jag hade personer som trodde på mig så uppfyllde jag min dröm! Omringa dig av människor so tror och stöttar dig så kommer du göra detsamma.

Bild SM 2015

Arbete har verkligen denna tjej gjort. Det handlar såklart inte bara om arbete utan något som är minst lika viktigt inom “kroppsbryggning” eller viktnedgång/viktuppgång är tålamod. Detta är något som är en brist hos många och jag skulle vilja säga att p.g.a att personer ej har tålamod så når dom heller inte sina mål. Så ha tålamod mina vänner och låt det ta tid. Sätt upp delmål på vägen för att inte tappa motivationen.

KROPPSBYGGNING ÄR ROLIGT OCH UTMANANDE

Det är en process och Emelie har nu jobbat i över 1 år för att uppnå denna fysiken. Mycket händer såklart dom fyra första månaderna. Allt är en process och under dom fyra första månaderna tappar man oftast ganska mycket i vikt beroende på storlek ,sedan kan det inte  fortsätta i det tempot utan man måste börja  bygga mer muskler for att sedan forma om och börja bygga sin drömfysik.Det är fantasiakt roligt och jag brukar se varje kropp sonett konstverk.  Det är också viktigt att det går successivt så att hud följer med om man går ner mycket i  vikt så snabba dieter är inget bra alternativ enligt mig.

Det är just detta som varit så inspirerande med Emilies resa, hon har haft ett huvudmål, delmål på vägen och såklart tappar man motivationen från och till med då har hon tagit fram disciplinen. Allt detta har lett till en grymt bra förvandling och snart är hon i mål. År 2018 kommer Emelie att tävla i Bikini Fitness och jag bara älskar att se hennes dröm gå i uppfyllelse.

Sluta aldrig drömma, låt ingen säga att du inte kan och har ni en dröm så gör allt för att uppnå den  <3 

Mitt cardiopass är klart för i dag och nu väntas jobb med klienter.

Ha en strålande Måndag mina vänner <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 2 =