Skaka av er och gå vidare


Sedan jag flyttade till Stockholm så springer ordagrant mina dagar i väg! Detta ser jag som positivt och mina dagar är både kreativa och roliga!

Två omgångar träning, klient möte och mycket planering inför blandannat  vårat BootCamp till L.A i Augusti .  Helt otroligt att vi snart är uppe i 30 personer som vill följa med på denna resa. Det ligger mycket tid och engagemang bakom denna resa men det är så otroligt roligt och båda jag och Anna går in 110% för detta.

Våra förberedelser rent fysiskt : Vi börjar redan nu att prova på olika typer av upplägg vi kan ha med på resan så inte bara att vi kommer ha en grym träningsplan borta i L.A utan vi får också en otroligt rolig och motiverande träning fram tills dess med en del nytt,gammal och blandat.

Ifrågasatt mina krav på mig själv:

Varje pass kan såklart inte vara bra, Alla mina pass sedan jag flyttade till Stockholm har varit riktigt bra, förutom i dag då det gick otroligt dåligt. Började med ett isolerat rump pass vilket resulterande i varken kontakt eller pump. Hade ingen riktig känsla i passet. Jag avslutade därefter med 30 min cardio varvat med trappmaskin samt löpband. Jag gjorde det jag skulle men inte mer. Inget fel med det men att säga att det hade varit ett bra pass hade varit en lögn och jag hade börjat ifrågasätta mina krav på mig själv om jag kallade detta ett bra pass. Men det är bara att skaka av sig, och hoppas på ett bättre pass i morgon. 

Varför får man dåliga pass egentligen? Beror det på motivation? För lite vila? Det är egentligen detta som jag brukar fråga mig själv. I dag skulle jag vilja säga att det nog berodde på allt för lite vila. Min motivation har varit på topp så jag blev lite för energisk att köra ben i dag efter ett mördar plyopass i går. Vissa veckor funkar det jätte bra men idag utan en vilodag skulle lagts in. Det är många som skriver till mig och blir ofta förtvivlande om dom har ett dåligt pass så därför jag vill dela med mig av verkligheten. Alla dagar är inte bra, skaka av er, följ planen i kosten och scanna av varför passet gick dåligt, beror det på för lite vila? Allmänt trött? Sovit dåligt? Ta reda på anledningen och lägg inte mer fokus kring det är mitt tips.

Vilodag eller inte? 

Jag har inte planerade vilodagar i mitt träningsupplägg utan lägger oftast vila utefter känslan i kroppen. Antagligen blir det vilodag i morgon, dock kör jag gärna någon typ av cardio på morgonen och kanske ett Yoga pass. Yoga är inte träning rent fysiskt utan mer en mental träning. Jag behöver stretcha ut kroppen så vilodag i morgon med fokus på återhämtning och YOGA får stå på agendan.

-jag har lite nytt på G och kommer uppdatera bloggen mer, men mer recept utlovas inför nästa vecka! Mer info om detta senare så ni kan haka på mig i denna utmaning. 🙂

 

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 × fem =