Resultat med Högrepps!


YES! Lazy Sunday kan man säga. I Fredags efter min löpning och efter ett helt fantastiskt grymt benpass så började jag känna mig lite tjock i halsen. På Lördagen blev jag sjuk och givetvis jobbade jag ändå, men idag har fokus varit på vila och återhämtning. Jag vet att man mår bättre av att vila när man är sjuk. Att ligga ner och varva ner är min svagaste länk. Jag har alldeles för mycket energi för att bara vara hemma en hel dag, men är man sjuk får man tvinga sig ibland.

Jag hann med några Selfies iallafall för det har varit dåligt med det de sista.

13951039_10154298551756341_717971159_o

Dom senaste veckorna har min träning gått otroligt bra, måste säga att det var väldigt längesedan som min träning gick så bra som den gör nu. Jag har dietat i ca 4 veckor. Jag har inte tappat så mycket i vikt men det är inte heller mitt mål. Mitt mål är att trivas med det jag gör och för varje dag älska det jag gör. Om det är viktnedgång eller ej spelar ingen roll sålänge jag mår bra av mina val.

Tänkte dela med mig av Fredagens bästa Benpass. Enbart fokus på rumpa och högrepps. ÄLSKAR HÖGREPPS OCH MÅNGA TROR ATT ISOLERAT INTE GER BRA RESULTAT. Detta är mina favvo övningar!

Löpning 25 minuter ( Grymt tryck redan vid första setet)

Butt laster 3×20/Ben ej vila mellan seten

Hip thrust i smithmaskinen 3×25-30 superset Sittande Abductor maskin 3×25

Raka marklyft med hantlar med Squeeze 3×20 Superset Gående utfall 3×20/ben

Glute kick back i cabelcrossen 3×20/ben ej vila mellan seten

ENJOY!!! 

13918907_10154298558841341_1686852121_o

Gillar fysiken jag jobbat fram under dom senaste åren. Det tar tid att skapa sin drömkropp och frågan är om man någonsin blir nöjd!?

Jag får ofta frågan om jag äter onyttigt när jag är sjuk eller hur jag sköter min kost. Saken är den att är jag sjuk och går på diet så äter jag enligt kost schemat. Men kan lägga till lite extra Grapefrukt eller liknande nyttigheter. Möjligen gör jag om lite och äter min Low Carb fisksoppa som är supernyttig som jag tänkte dela med mig av här:

Recept: 

Hälsosam Fisksoppa Bas 5 personer

Fett 3g Kolh. 112 Prot: 16 g Kcal 525 5 portioner

105 kcal/ Portion + Proteinkälla ( Torsk 200 g = 150 kcal)
Totalt = 250 kcal

Ingredienser

200 g rotselleri
200 g kålrot
300 g Morötter
3 st vitlöksklyftor
1/4 dl tomatpuré
1 st burka ( motti hela tomater) 400 g
timjärn, Rosmarin, salt och peppar
2 pkt saffran
1,5 st fiskbuljong
2,5 l vatten

Såhär gör du:
1 Skala och skiva lök, kålrot, Rotselleri och morötterna. Skala och finhacka vitlöken.
2 Fräs löken i pamspray ca 5 minuter utan att den tar färg i en stor kastrull. Tillsätt tomatpurén och låt fräsa med ett par minuter.
3 Tillsätt kålrot, Rotselleri och morötterna. vatten, vitlök, timjan, rosmarin, buljongtärning och saffran.
4 Låt koka upp och låt koka under lock ca 15 minuter eller tills rotfrukterna mjuknat.
5 Tillsätt tomaterna och låt koka ytterligare ca 10 minuter.
6 Krydda med salt och peppar.
7 Mixa soppan slät med stavmixer eller i omgångar i matberedare.

8 Lägg i valfri mängd torsk- och laxtärningar, låt sjuda 3–5 minuter eller tills fisken är klar. Servera gärna med aioli och krutonger om ni vill lyxa till det eller inte går på dietupplägg.
För alla
Fri från gluten om lämpliga tillbehör serveras.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.

 

IMG_0768

 

Har inte varit så aktiv här på bloggen eller social medier men jag har även börjat med Yogan igen och jag verkligen älskar det så bjuder på en liten Yoga pose!

13950642_10154298562071341_1462067280_o

Yogan hjälper mig att slappna av och stärker både sinne och kropp. Kör du ett aktivt Yogapass förbränner du närmare 400-500 kcal och det hjälper dig även att öka upp blodcirkulation samt rörlighet. Det finns väldigt mycket positivt med Yogan men tog bara upp några punkter som jag tänkte kunde intressera. Styrketränar du mycket är stretch något som är väldigt viktigt. Är ni stela så börja stretcha och kanske utmana er själva med ett Yogapass?

Nu ska jag fortsätta med min mys söndag. Och hoppas på att jag är frisk tills i morgon. Kanske fanns det en mening att bli sjuk, Tydligen behövde kroppen lite återhämtning. Se saker och ting positivt i livet <3

 

 

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 − ett =