Prioritet och planering


YOGA TIME!!! Detta är vad jag behöver i dag. Ett Yoga pass. Jag älskar att ta hand om min kropp och ge min kropp vad den behöver. Jag vill samtidigt jobba med att få en starkare core så då finns det en del måsten för att nå det målet.  Exakt samma gäller om jag vill gå ner i vikt, jag måste göra en del saker för att uppnå det målet med en viktnergång.

13059729_10154032007291341_1067959840_n

Jag har inte riktigt disciplinen eller lugnet till att utföra Yoga hemma ännu. Jag är en person som många kan uppfatta som stressad men ofta har mycket som jag vill utföra under en dag. Jag gillar produktivitet och gillar därför att planera in min träning,cardio,jobb och YOGA. Planerar jag inte så uppnår jag inte mitt mål.  Man kan hinna med mycket i sin vardag om du bara börjar planera och prioritera. Allt handlar om prioritet och planering.

unnamed-28

TIPS FÖR DIN PLANERING! 

1: Ställ klockan 60 minuter tidigare om tid finns för en morgoncardio/Träning. Du hinner med så mycket extra om du har möjlighet till att gå upp en timme tidigare. Ofta tänker många att då får jag inte sova tillräckligt, mitt svar är: Gå och lägg dig en timme tidigare och kolla inte på TV!

2:Planera in din mat och foodpreppa så du slipper lägga ner tid på detta varje dag.

3: :Prioritera kvalite framför Kvanitet.

Har du inte tid till att träna 5 dagar i veckan så gör inte det något. Försök få in 3 pass i veckan för DU behöver detta.  Var effektiv i din träning, ge 110% och jag kan lova dig att den kvalitet som du levererar på 3 pass i veckan kommer ge belöning. Kvalite framför kvantitet.

4: Ge inte upp för att du inte får dom resultaten du vill ha, försätt kämpa även i motgångar. “Så länge det finns liv finns det hopp” Detta är ett citat som jag tycker är så fint. Ett citat som får mig till att vilja kämpa lite extra och att jag påminner mig själv om att det finns en möjlighet att nå mitt mål så länge jag bara försöker.

13963067_10154326284466341_853485632604188766_o

Ni ska inte tro att allt går som en dans på rosor för mig i mina dieter eller till mina mål. Till varje mål jag sätter upp så kommer det alltid motgångar, men man får inte låta dom ta över och påverka en negativt. Jag vet inte hur många gånger i veckan jag tvivlar på mig och vill ge upp, men i samma veva så påminner jag mig själv om att JAG KAN, MEN JAG KAN INTE GE UPP FÖR DÅ NÅR JAG ALDRIG DIT!

SÅ BÄSTA TIPSET FÖR I DAG BLIR: TRO PÅ DIG SJÄLV OAVSETT MOTGÅNG!

 

 

 

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nio − 8 =