Pancake Lover


Härlig dag och vaknade motiverad,utvilad och riktigt taggad på resultat. Träffade lite klienter som alltid motiverar mig till att köra hårdare, tack för det och ni vet vilka ni är. Ni ger mig sån glädje både online/personligt möte ska ni veta. Att se er kämpa varje dag får mig till att vilja ge det där lilla extra.

Det slog mig också att man ibland kan klaga på att det är jobbigt på dieter, men när resultaten kommer så är det förbannat roligt att dieta. Klart det är tufft när man kämpar men inte får något för det. Ingen vill dieta utan resultat men tillslut så kommer resultaten och det känns som att det äntligen börjar händer mig.

Nya Bryn av underbara Julia på Brows And Beuty

La ut en bild på instagram och lovade att lägga ut receptet här. Min absoluta favorit är proteinpannkakor bår on season och offseason. Däremot så skiljer sig innehållet beroende på om jag är på diet eller inte.

Dessa skulle jag nästan kunna äta, men då jag är extremt strikt med mjölkprodukter på diet så äter jag varken valnötter eller propud just nu, men sågort jag går av min diet eller har ett cheat så är det de första jag kommer ta som mellanmål.

Dessa pannkakor gjorde jag till min pojkvän som jag gärna gör nyttiga mellanmål till. 🙂

Recept. 

4-5 äggvitor + 1 helt ägg 

40 g Whey protein 

1 dl osötad mandelmjölk 

40 g havregryn 

1 liten Eko banan ( Detta hade jag ej i går) 

Mixa och stek i lite kokosfett ca 30 sek/Sida på lagom värme. 

Serveras med proppud Choklad eller vanilj med valfria bär och valnötter! 

 

P.s Håll utkik för Njie kommer med otroligt mycket nya produkter nu!

Enjoy!

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × fyra =