På Svensk mark


På Svensk Mark 

Nu är vi snart i på Svensk mark och SM börjar närma sig och jag har 3 stycken atleter från Team Fitness By Aspen som ställer upp. Jag är så stolt över hur dom har varit under hela sina dieter, ambitionerna, drivet och disciplinen är fantastisk på dessa tjejer! Talina,Corinne,Caroline 

Raka vägen från Flygplatsen kommer jag bege mig till Västerås. Känner på mig att Jetlaggen kommer slå, men jag får köra energi drycker så kommer det gå lysande. Att få träffa mina tjejer och bara få mysa och se dom stråla på scenen kommer ge mig så mycket energi 🙂

Har även laddat med massvis med energi från L.A

Fokus hemma i Sverige kommer att bli min PT Verksamhet som kommer vara på Gymmet Sthlm. Ser verkligen fram emot att börja arbeta där som PT och få bosätta mig mer i Stockholm. Det känns som tiden har gått så fort sedan min flytt, haft många bollar i luften och mycket nytt. Men det är så jag gillar det.

Otroligt givande i L.A och få träna med grymma personer dagligen 🙂

Nu kommer fokus ligga mer på klienter under Hösten då jag åkte iväg för våra Bootcamp så kunde jag ej ta in så mycket nya klienter, men nu i Oktober kommer möjlighet finnas, så är ni taggade på att komma igång och sätt tupp nya mål och planer så är det bara att höra av er via kontaktformulär här på hemsidan.

Saknar redan alla deltagare på L.A Bootcamp! 

Några av Grabbarna efter ett svettigt benpass 

Tävlande 

Det är även många som hört av sig om tävlings coachning samt Team inför 2018 och jag kommer ta in väldigt få inför 2018 och välja ut väldigt personligt så jag känner att vi går mot samma håll. Veta att vi båda två vet vad som krävs inför en tävlingssatsning. Personkemin är det viktigaste för mig samt drivet såklart! Viljan att vilja VINNA! 

Men mer info om detta kommer i veckan efter att SM har varit bland annat.

L.A BOOTCAMP

Vi har verkligen haft en helt underbar vecka med våra deltagare och för er som är lite nyfikna kan kolla på instagram under tagg  #LABOOTCAMP2017 så ser ni ännu fler bilder på vårat Bootcamp.

Sista dagarna i L.A så stannade vi kvar för lite egen tid samt för att fortsätta planera kommande resor för vårat L.A Bootcamp 2018.

Mer info kommer att komma nästa vecka där i kommer kunna reservera platser blandannat. Jag kan redan nu gå ut med att det kommer fler Bootcamp till fler platser i USA och varje plats kommer ha en egen stil på upplägg som också skall passa atmosfärsen vi lever i.

Ha nu en underbar helg och njut av varje dag <3

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 − 4 =