Om man inte har en tro till sig själv, hur gör man då?


Det är många som går i tankarna och vill göra en livsstilsförändring men vet kanske inte hur. Många gånger vet man inte hur man skall göra men det är just att ta det där steget. Det störta  steget är att börja TRO på sig själv och börja TRO att man kan.

Jag skulle vilja säga att den störta utmaningen är att börja tro på sig själv.. Detta gäller inte bara träning utan nästan allt i livet. Att ha en tro på sig själv är absolut det viktigaste för att uppnå alla sina mål i livet.

Om du har en tro på dig själv så kommer du också bli mer driven och positiv till att göra en förändring. Och  nu till den stora fråga.

Det är här det svåra blir, om du inte tror att du kan så kan du såklart inte uppnå det du vill. Det finns mycket i min vardag som jag känner att jag inte kan, jag har absolut inte tron på mig själv varje dag. Jag tvivlar på mig själv många gånger men jag har en styrka och det är att jag är bra på att ändra om mitt tankesätt till det positiva. Det kan vara allt från att jag fått en P-Bot till att jag har vissa dagar känner mig totalt värdelös. På något sätt så lyckas jag ta mig ur situationer som trycker ner mig. Vi alla har en liten djävul på sin axel, men vi har också en ängel.

Såhär gör jag:

jag inbillar och intalar mig själv att jag kommer klara det. Jag börjar tänka positivt till det som är mitt mål och tar bort alla negativa tankar och fokuserar bara på det positiva. Detta kräver tid att lära sig att styra sin hjärna. Men det är där det börjar.  Vi styrs mer än vad vi tror om våran mentalitet/inställning till allt vi gör.

Så mina tips: 

  1. Sätt upp ett mål (En av dom första hindrerna kan vara  att du inte klarar av  det, vi är bra på att trycka ner oss själva,allt för ofta, och helt utan anledning)
  2. Lägg upp en plan som tar dig till målet.
  3. Om det blir så att du redan nu satt upp hinder för ditt mål, så börja med att ta bort dom tankarna genom att göra något som inte påverkar ditt mål, Ex ta en dusch, städa, fixa och greja. ( Funkar alltid för mig)
  4.  Börja om, och börja tänka positivt. Fokusera bara på positiva saker som  påminner om “problem” tar du bort. Sedan ignorerar du negativa tankar, bara sluta tänka o kör.

Ett problem vi har är att vi ofta tänker för mycket och känner för lite. Men jag lovar er, positivt tänkande tar er längre än vad ni tror och det är just där med att börja tänka positivt som kommer ta er till era mål. Såklart kommer inte tron på en själv genom bara positivt tänkare utan det kommer när du väl uppnått vissa av dina mål och delmål, så vad ni än gör, ge inte upp era mål. Slutför det ni påbörjar och där kommer TRON.

Här är en av mina klienter som valde att göra en livsstilsförändring och vad jag älskar med denna bild är just leendet på “efter” bilden. Detta är inte första gången jag ser detta hos mina klienter. Att se ett leende säger mer än tusen ord. När man vet historien bakom en fysik så och vilket slit som krävts för att ta sig dit så gör det en exar rörd, förutom hårt arbete och en stark fysik som trädtids fram så vet jag hur mycket starkare personen är inombords.

Resultat 15 veckor:

Vikt: – 11 kg 

 

Älskar midjan! – 11 cm vid midjan. Ber er också att kolla muskulaturen hon har byggt på både ben/Rygg. Och hållningen, LOVE IT! 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

elva − 10 =