Om Caroline Aspenskog


Mitt namn är Caroline Aspenskog och arbetar som personlig tränare samt coach med både tävlande och vanliga motionärer. Åldersgruppen är allt från 16-65 och alla mina upplägg individanpassas efter era mål och förutsättningar. I mina upplägg anpassar jag dessa så att detta ska fungera i eran vardag.

Mitt mål som coach och personlig tränare är givetvis att ni ska nå ert mål, och om det är viktminskning eller muskelökning eller bara finna ett bättre välmående så kommer vi tillsammans att nå ditt mål. Med hjälp från mig så kommer vi att sätta upp ett huvudmål samt att vi kommer lägga in delmål på vägen för att hålla gnistan och motivationen på topp!

Att ni ska hitta en balans mellan kosten och träningen är väldigt viktigt för mig men viktigast av allt är att ni ska känna glädje! Något som jag tror på och jobbar väldigt mycket med är just motivation och av egen erfarenhet från hårda tävlingsdieter så kan jag även sätta mig in i eran situation och ha förståelse för jobbiga dagar och när man börjar tvivla, men det är då jag finns där för er! Jag kommer hjälpa er att ta er igenom dessa motgångar och låta dessa istället bli era framgångar i livet.

Hoppas att ni fått en inblick om vad jag erbjuder för tjänster och ser fram emot att höra ifrån er och få möjligheten att kanske coacha just dig!

Team Fitness By Aspen

Team Fitness By Aspen
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.