Nyttiga Propud ChokladBollar


Nu välkomnar vi 1:a Februari och tiden går läskigt fort, men det går verkligen åt ljusare tider och jag antar att många redan nu börjar planera inför Sommarformen?  Jag tycker det är helt optimalt att dieta från och med Jan- April/Maj eftersom det ändå inte finns jätte mycket roligt att göra under vintertid i Sverige. så varför inte passa på att sätta upp ett mål och att vakna upp och ha en mening med varje morgon? Jag älskar känslan över att ha kontrollen över mig själv och har jag kontroll över kosten så harjag även kontroll över mycket annat.

Visst kan man få frestelser en Fredagskväll, men det får vi alla men det handlar om hur långt vi låter den frestelsen gå. Jag får också frestelser men jag låter det inte gå så långt att jag glömmer bort mitt mål. Så för er som dietar nu och kanske precis har börjat så säger jag bara fortsätt även om det är tufft, för när det är tufft det är då det ger, glöm inte det.

Men får man frestelser kan man fortfarande göra val, och varför göra ett sämre val när det finns nyttiga alternativ? Här kommer jag dela med mig av ett fantastiskt gott recept som jag bjöd min Syster och Mamma på. ( Då jag går jätte strikt i kosten, kunde jag ej äta) men min Mamma och syster som ej dietar älskade dom.

Nyttiga Propud ChokladBollar 

Ingredienser: 
200g ProPud Chocolate

100g Rumstempererat smör( Man kan ta mini lätta) 

ca 100g Kokosflingor och Dessa skall du gratinera chokladbollarna med. 

0,5 tsk Vaniljpulver

1,5 msk Kakao

1 dl havregryn som fyllning så det  blir lite mer marigt. Detta är inget måste men en rekommendation. och detta är även bra kolhydrater. 

Såhär gör du: 

Blanda samtliga ingredienser förutom kokosflingorna. Rulla till bollar och rulla i kokos, Ställ in i kylen 30-60 min innan servering!

Så lätt var detta och Glöm inte Tävlingen på instagram för att vinna en Väska full med Njie produkter! Gå in o läs mer 🙂

Mer recept kommer jag bjuda på här på bloggen. Kom ihåg att man kan äta bra mat även om man dietar, jämför er inte med andra eller folk som gör tävlingssatsningar (som jag gör) utgå från er själva och hitta det som passar er bäst. Det viktiga är att ni kommer igång <3

Massor med kramar Caroline

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton − tretton =