Nytt Mål 1


För första gången på länge så är jag otaligt motiverad till att ge mig själv en grym utveckling! Det känns som att Wellness Fitness kom i sin rätta tid och jag är så taggad på denna gren. När jag ser video och bilder från EM så är det första gången någonsin som jag verkligen kan känna igen mig i en gren. Det känns som att detta är en gren där jag själv kan utvecklas väldigt mycket i, det gör mig också taggad,driven och framförallt motiverad.

Detta från EM 2017

https://www.youtube.com/watch?v=Az4Zx_UFW8E

Jag tror att jag inte fick någon “svacka” efter tävlingen just för att jag visste vad som väntade, jag visste att det fanns en gren där jag i framtiden skulle kunna tävla i och förhoppningsvis kunna placera o prestera bra i. Att Wellness har kommit till Europa gör mig så otrolig motiverad och jag ha många planer på G.

ÄNDRADE PLANER 

Tanken var att tävla 2018 i Wellness, men dessa planer är ändrade. Det kommer redan bli av 2017. Har ansökt om Sanktion för att köra Arnold Classic i Barcelona i September. Går allt enligt planen så kommer jag köra denna tävling. Det är 20 veckor kvar och jag känner mig inte stressad, utan snarare sagt taggad och harmonisk. Arnold Classic Barcelona är vad målet är inställt på.

Så kul att äntligen få känna att jag kan träna för att vara Fit. Det sista kändes inte jätte roligt i min Bikini fitness satsning då fokus bara låg på musklenedgång/Viktnedgång. Det blev fel inställning till vad träningen står för hos mig  .  Det handlade inte om prestation utan snarare sagt om att inte prestera, och i mitt fall att att “svälta”. Jag känner inte att det har gjort mig mer motiverad, utan snara sagt tvärt om. Jag säger inte att Bikini Fitness är en gren där du måste svälta, men i mitt fall för att “platsa” in så hade jag behövt gå ner i väldigt mycket muskelvikt vilket kräver mer cardio o mindre mat.   Även om jag hade gått ner i muskelvikt har jag svårt att tro att jag hade platsat in. Jag gav mitt allt för att platsa in men det räckte inte o då förstod jag också att vi alla har en genetik och den kan vi inte ändra på. Jag vill också säga att de är inget jag vill ändra på. Jag är kortväxt, mer former, muskelfästen som sitter på ett visst sätt. Jag ser mig själv som ganska kompakt och Bikini fitness är mer Slankt. Så perfekt med en gren där min fysik är mer optimal.

Jag är extremt taggad och just nu väntas ett ångestladdat benpass (på ett positivt sätt) med Anna Stålnacke! Utfall Deluxe antar jag står på schemat! Får se om jag överlever, det blir ett äkta Norrländskt pass!

En liten Hint är att mycket nytt är på Gång!  Jag och Anna Stålnacke planerar något som inte gjort tidigare. Jag kan inte säga allt för mycket men de kommer innehålla Sol, Träning,Förelösningar,olika träningsmetoder, och framförallt mycket skratt o glädje är det vi vill förmedla! så håll utkik <3


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 + tretton =

En tanke om “Nytt Mål

  • Sandra Englund

    Kommer bli sååå grymt Carro!! =D
    så himla roligt att du och Anna ska köra ett samarbete, kan du säga ifall det kommer finnas någon typ av “först till kvarn” eller kösystem för att få delta i det ni planerar? 🙂