När motivationen svackar lägger vi in disciplinen. 3


Som jag berättat tidigare så vill inte jag måla upp en perfekt bild av mitt träningsliv, jag älskar träning och min livsstil och är absolut ett val som känns riktigt bra för mig. Men vissa dagar känner jag inte alls så och idag är en sådan dag. Motivation kändes ganska seg i morse, men med lite go frukost så kändes det på topp.

Efter att ha tränat lite klienter så fanns också motivationen där. Men sen så vänder det från 0-100 och motivationen puts väck. haha varför blir det så?

Här gör dom allra flesta misstaget och dom låter motivationen styra.Man skyller på att man inte har motivation och skippar träningen. Vi skiter i det för vi har inte motivation, vill du utvecklas så finns bara ett alternativ, ta dig i kragen o kör. Klaga efteråt men gör det bästa av din tid o lev i här och nu.  När motivationen brister då får vi sätta in disciplinen. Har du inte motivation så får du ta till disciplinen och det kommer leda till motivation av den anledningen att förr eller senare så får du resultat och resultat är alltid motiverande.

Så vad gör jag i dag? Ger upp och lägger mig på soffan. Skulle inte tro det! Jag kommer svepa en PWO och välja ett tyngre pass och då blir det Plyo + cardio.  Jag kommer inte låta min såkallade motivationsbrist sätta stopp för mig. Som jag skrev i förra inlägget så älskar jag utmaningar. Här är dagens utmaning.

  • Köra plyo DELUXE
  • Lägga in Core i träningen
  • Avsluta med 20 min step/ Alt löpning.

Inför ett pass så är mitt absolut bästa tips att ha en plan. Sätt upp ett mål med träningen, lägg upp hur du ska träna och bara slutför. Det tar ca 45-60 min och mitt tankesätt är : Tänk vilken skillnad/ möjlighet jag har till att påverka mitt liv på 45 min! Gör det bästa av det.

Boom, nu kör vi och glöm inte att resultaten kommer inte gratis, du måste vara villig att jobba och förtjäna det!

 


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 − 13 =

3 tankar om “När motivationen svackar lägger vi in disciplinen.

  • Ebba

    Hej! Jag kommer ihåg att du för några månader sen la ut ett inlägg där du beskrev hur du “tappade” muskelmassa från låren, dvs gjorde låren mindre & fokuserade mer på endast rumpa. Jag önskar ett liknande inlägg då mitt fokus just nu är att försöka få ner volymen från mina lår. Hur kan en sådan träningsvecka se ut & hur ska jag tänka kring intaget med protein? Tycker du är grym & du motiverar mig ständigt ! Tack för en bra blogg . Du verkar även vara en fantastisk människa.
    Kram från Ebba.