När du inte får 1


Känslan av att inte kunna träna får mig till att bli totalt vansinnig. Jag är nog inte ensam om detta? Hur många gånger har inte ni haft sånna otroligt bra träningsveckor och känner att nu så går träningen riktigt bra, motivationen är 110% och du känner att din utveckling går frammåt? Och PANG så blir du sjuk? Hur typiskt är inte detta då? Och hur svårt är det inte till att hålla motivationen uppe i just dessa svackor?

 

Jag har precis haft det så som jag förklarade ovanför. Riktigt bra träningsveckor och man känner att utvecklingen går frammåt och helt plötsligt blir man sjuk och kan inte tärna. Det svåraste är motivationen till att fortsätta en strikt kosthållning när du inte kan träna. Vi tror att bara för att vi inte kan träna så förstör vi allt. Så är inte fallet men vi förstör allt om vi ger upp.

Förhoppningvis kan jag träna på Torsdag igen. Man tror ofta att man går tillbaka till ruta 1, men sköter du kosten och vilar så brukar man faktiskt komma tillbaka starkare och få ännu bättre resultat. Vilan är väldigt underskattad.13909183_10154303206191341_7460991604682864394_o

Jag har varit sjuk sedan Fredags kväll och har inte styrketärnat sedan dess heller.  I går gick jag tillbaka till jobbet och självklart så fick jag känna av halsen i dag. Men det var det värt och speciellt när jag fick träffa denna sötnos från Stockholm som kom för ett poseringspass och styrke/Stretch pass.

image

Jag tränade ej i går och dagen består av arbete hemma och vila. Jag som var så taggad på ett träningspass och jag verkligen längtar efter mina styrkepass och intervallpass.

unnamed-26

Är det inte lustigt att man uppskattar allt så mycket mer när du inte får göra det? Både med träning och mat. När man är sjuk vill man träna och när man dietar vill man äta=)

DAGENS RECEPT!

Recept: 

DSC01455

Detta behöver du:

1 burk tonfisk i vatten

1 msk tomatpure

Färsk/Fryst Basilika

Salt,peppar

mixa 1-2 msk havregryn så det blir som mjöl

1 helt ägg

1 liten lök

image

Såhär gör du:

Stek/bryn löken och häll av vattnet och lägg tonfisken i en skål, lägg i alla ingredienser och mixa med stavmixer. Forma till biffar och stek på medelvärme ca 4 minuter/sida.

Detta är ett recept som är otroligt nyttigt. Tänk på att krydda mycket med basilika och törna lite extra tomatpuré gör dom ännu godare.

ENJOY!

 


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 − åtta =

En tanke om “När du inte får

  • Lina Hellberg

    Så gott, det ska provas! 😀 Kan du inte lägga ut receptet på brödet med? Såg gott ut. 🙂 Vila och kom tillbaka starkare fina du! Krya på dig!<3