När det smakar som bäst


Startar dagen på bästa tänkbara sätt.  En stor kopp kaffe med lite onlinejobb följt av intervall träning. Jag har sedan många år älskat att starta dagen med cardio. Kanske är det för det är en vanesak då man dietat från och till sedan 2013. Oavsett om de är en vanesak eller ej så är det absolut en grymt bra start på dagen.

Det är alltid lätt att köra cardio om man har inne ett bra flow samt har rutin i sin kost och träning. Jag vet också att några tillfällen per år då jag dragit ner på morgoncardion (Oftast innan en diet) så är det otroligt svårt att börja gilla känslan av att köra cardio på morgonen. Så för alla er som inte alls förstår er på mig om att morgoncardio är bästa starten på dagen så är ni inte ensamma om att inte gilla det. Men om ni håller ut några dagar kanske 2 veckor så är jag helt säker på att ni kommer börja gilla det. Det kan ta mig ca 7 dagar att börja gilla cardion om jag har haft paus ifrån det. Så mitt tips för er som vill börja med morgoncardio men inte gillar det är:

*Börja med promenad 

*Börja med 25 minuter och öka upp 5 minuter varje vecka tills ni är uppe i 40 min

*Sätt som mål att klara av en hel vecka, va diciplinerade

Inom styrketräning så handlar nästan allt om självdisciplin, du bär ansvaret över din prestation och över ditt arbete. 

Frukost smakar som bäst efter cardio! 

Här kommer ett lätt recept som jag bara älskar. Har man inte tiden att “laga frukost” så är detta alldeles utmärkt då man äter det kallt och förbereder det kvällen innan.

Fruskot banana Split/Over Night med Chokladprotein. 

50 g havregryn 

40 g Whey protein Choklad gillar jag och använder mig av North Nutritions. ( Bra innehåll och otroligt goda smaker) 

1,5/2 dl osötad mandelmjölk/Lättmjölk/Valfritt 

Rör om och låt stå i kylen över natten. 

Valfri topping, jag gillar banan alt äpple. Jag brukar också lägga på lite nötter om jag vill ha mer fett. Men frukt och bär är ett måste då jag gärna försöker få i mig mycket av mina vitaminer och antioxidanter därifrån.

För att få i mig extra vitaminer använder jag också Omega 3 samt Multivitamin women varje dag.

Ha en strålande dag alla <3

Puss o Kram Caroline

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton + 4 =