När det blir en uppenbarelse


I går upplevde jag någon av det sjukaste! Jag gick till Micke Genberg och han redde verkligen ut enhel del i min kropp. Det senaste har jag känt att jag har haft som blockeringar i min träning och att nervsystemet inte riktigt varit med mig och framförallt i benträningen har jag känt av detta.

Jag behövde inte förklara så mycket för honom utan det räckte att han kollade på kroppen och började ”arbeta”. Han fann saker med min kropp som bara jag själv skulle kunna känna. Jag kan säga att jag är otroligt imponerad och inspirerad över att jag får chansen att vara och arbeta över samma tak med människor som är så erfarna som honom.

Jag kan säga att jag känner mig väldigt rak i kroppen men samtidigt väldigt lätt. Jag har haft en skada i min hamstrings under en längre tid och den fann han såklart. Den blockeringen jag hade var inte att leka med, men när den blockeringen släppte så släppte så mycket annat. Jag har aldrig tidigare börjat gråta på en behandling men jag började stor lipa och samtidigt skratta för de kändes så sjukt! Detta var Hokus pokus på hög Nivå. Ska bli spännande att gå till honom om 2 veckor igen. Så rekommenderar starkt Micke Genberg i Stockholm för er som har ett problem men inte fått bukt på problemet.

Jag hann med ett träningspass följt av löpning i går så träning är avklarad men jag kommer nog ta mig en Vilodag i dag och försöka hinna med ett Yoga pass istället.

Ni har väl inte missat?!

 

Ni har väl inte missat Sommaren BootCamp med mig, Anna Stålnacke och Unni Lindblom.  Där vi kommer ha Cirkelträning,konditionsträning samt min välkända plyoträning! Vem är sugen på en utmaning. ?

– Datum: 4 juni 

– Tid: 11:00-13:00
– Plats: Zinkensdamms IP
– Pris: 80:-

Begränsat antal platser – Först till kvarn gäller

Gå in via denna länken och boka era platser redan i dag! 

 

Puss o Kram Caroline

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × två =