När det blir en uppenbarelse 2


I går upplevde jag någon av det sjukaste! Jag gick till Micke Genberg och han redde verkligen ut enhel del i min kropp. Det senaste har jag känt att jag har haft som blockeringar i min träning och att nervsystemet inte riktigt varit med mig och framförallt i benträningen har jag känt av detta.

Jag behövde inte förklara så mycket för honom utan det räckte att han kollade på kroppen och började “arbeta”. Han fann saker med min kropp som bara jag själv skulle kunna känna. Jag kan säga att jag är otroligt imponerad och inspirerad över att jag får chansen att vara och arbeta över samma tak med människor som är så erfarna som honom.

Jag kan säga att jag känner mig väldigt rak i kroppen men samtidigt väldigt lätt. Jag har haft en skada i min hamstrings under en längre tid och den fann han såklart. Den blockeringen jag hade var inte att leka med, men när den blockeringen släppte så släppte så mycket annat. Jag har aldrig tidigare börjat gråta på en behandling men jag började stor lipa och samtidigt skratta för de kändes så sjukt! Detta var Hokus pokus på hög Nivå. Ska bli spännande att gå till honom om 2 veckor igen. Så rekommenderar starkt Micke Genberg i Stockholm för er som har ett problem men inte fått bukt på problemet.

Jag hann med ett träningspass följt av löpning i går så träning är avklarad men jag kommer nog ta mig en Vilodag i dag och försöka hinna med ett Yoga pass istället.

Ni har väl inte missat?!

 

Ni har väl inte missat Sommaren BootCamp med mig, Anna Stålnacke och Unni Lindblom.  Där vi kommer ha Cirkelträning,konditionsträning samt min välkända plyoträning! Vem är sugen på en utmaning. ?

– Datum: 4 juni 

– Tid: 11:00-13:00
– Plats: Zinkensdamms IP
– Pris: 80:-

Begränsat antal platser – Först till kvarn gäller

Gå in via denna länken och boka era platser redan i dag! 

 

Puss o Kram Caroline


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × fyra =

2 tankar om “När det blir en uppenbarelse

 • Annika

  Hej!

  Du får säkert massa frågor och ofta om samma grejer men det skadar inte att försöka fråga ändå!
  Jag är en tjej på 21 år som förra året tog tag i träningen och har nu fått bra rutin på det. Tränar nästan endast kondition i nuläget och vill börja mer med styrka. Något jag verkligen vill jobba på är baksida lår då det smugit sig på massa celluliter :((, vilket jag tror beror på att jag äter östrogendominderade ppiller.. Men jag har verkligen jättesvårt för att komma åt baksida-lår musklerna.. Squats är ingen favorit och jag gör lite andra övningar men inga som tar sådär jättebra. Har du något tips på vad man ska tänka på för att minska på dedär jäkla celluliterna? Någon riktig baksida-lår mördande övning? Någon mat man ska äta mer av? (dragit ner på vitt mjöl, socker redan), massage av cellulit-drabbat område? cykla mer? Vore så tacksam för hjälp. Älskar din blogg och framförallt dina tips på mat. <3

  • Caroline Aspenskog Inläggsförfattare

   Hejsan Annika!
   Förlåt för sent svar men har ej bloggat på ett tag nu men kommer börja med det nu igen 🙂
   Jag rörstrå ditt “problem” och just celluliter är väldigt svårt, endel är genetisk! endel får de medans andra inte får det. Jag har dessa anlag också så att äta bra mat är såklart grunden men sedan hur du lägger träningen. Men det är väldigt invuduellt med tanke på hur du ser ut idag i fysiken.

   Baksida lår skulle jag vilja säga att liggande lårcurl är absolut bästa för att bygga, men de beror på om man behöver bygga eller forma. Styrketräning tar tid o forma kroppen, det är lite av ett pusslande.

   Men du får gärna återkoppla med bilder om du skulle vilja ha hjälp. Kanske skulle vi kunna kolla på ett bra kto och träningsupplägg ?Är du intresserad så vet jag att jag kan hälla dig, har hjälpt många i samma isys som dig. Kontaktformulär finns via hemsidan:)
   Kram Caroline