Det där lilla extra…


Vill bara dela med mig av min underbara Weekend i Malmö. Dock tog jag inte så mycket bilder som jag hade tänkt men man kan inte tänka på allt alltid. Jag har aldrig tidigare varit i Malmö under en helg men en väldigt fin och mysig stad måste jag säga. Helgen har bestått av mestadels träning och underbart umgänge.

Fredagen bestod av benträning,Spinning, Bada Bastu och avslutningsvis fick det bli Fredagsmys vid hotellet.

Lördagens Yoga var så rolig. Jag brukar köra mer traditionell Hot Yoga, men detta var fokus på pilates/Core vilket är Perfekt att komplettera sin egen träning med. Vill du stärka bål så är detta ett perfekt träningsätt att lägga in.

14060346_10154337010826341_1241859705_o

Acai Bowl för första gången och absolut inte sista!

DSC01849

Denna var rena drömmen. Efter Morgoncardio följt av Hot Yoga var vi mer än värda denna.

Påfyllning till middagen.

DSC01855

Chill out i Malmö levererade grym sushi. Absolut inte sista gången jag åt där. Rekommenderar stärkt till er Sushi älskare.

DRÖM! 

DSC01858

Söndagen bestod återigen av träning innan hemfärd. Om du kan äta kan du träna. Efter lite extra energi från gårdagens Sushi fick jag se till att få nyttja alla extra kcal. Så  Cardio följt av lite intervall träning på Hotellets Gym fick det bli.

DSC01863 (1)

Älskar att leva ett hälsosamt liv där träningen är en självklarhet. Att umgås med människor som är likasinnade får mig till att motiveras mer. Grymt taggad på veckan som kommer.

Mitt mål denna vecka är att lägga mer fokus på Cardio följt av Yoga. Va har du för mål med veckan som kommer? Sätt upp nya mål för varje vecka och tänk på att det är skillnad på mål och delmål.  Du sätter upp delmål för att nå ditt huvudmål. Träna för att du älskar din kropp och inte för du hatar den. Du har bara en kropp så ta hand om den är min tanke. Vi måste också få koppla av mentalt för att orka prestera under en stressad vardag. Mitt tips är att ha en dag i veckan där du tar hand om dig själv lite extra. Gör sånt som du gillar. Träna om du gillar det och unna dig en go middag med trevligt sällskap.  Detta är standard för mig för det gör min vecka till att bli lite extra speciell. <3 Hitta vad som gör din speciell <3 

14074533_10154337006641341_256007652_o

 

 

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 − 16 =