Några av mina klienter


Ida

Det verkliga arbetet börjar när du nått ditt mål!

Bakgrund

När jag kontaktade Carro sommaren 2016 var jag i extremt dålig form, vägde 82 kilo till mina 172 cm och kände inte igen mig själv i spegeln. Jag har alltid varit en tjej som inte ”förtjänar den kropp jag har” och sett både vältränad och smal ut trots måttligt med träning och ett långt ifrån asketisk kostupplägg (ja, jag är en livsnjutare av rang!).  Men ju närmare 30-strecket jag kom, desto mer eskalerade både avsaknaden av motion samt den dåliga kosten vilket generade till för mig en ny typ av helt främmande kropp… med ”volanger” på ryggen, skavsår där jag tidigare hade så kallade ”thigh gap” samt celluliter på både lår, överarmar och mage. Jag var dessutom trött, hade värk i axlar, nacke och rygg, ofta spänningshuvudvärk och kände mig otroligt fångad i min ofrivilliga (om än självförvållade) kroppshydda. Det som till slut fick mig att ta tag i mig själv var när jag insåg att inga kläder passade i min garderob, att jag enbart köpte ”kläder för storvuxna” i form av väldigt figurförlåtande klänningar där både jag och min personlighet totalt försvann…

Första passet med Carro

Under första träningspasset med Carro fick jag en ”realitycheck” som inte var av denna värld. Min kondition, styrka, uthållighet var betydligt sämre än jag någonsin kunnat ana. Mina fötter var exempelvis så svullna att det t.o.m. gjorde ont att gå på löpbandet och omöjliggjorde även vissa övningar. Men trots allt detta motstånd gick jag med lätta (om än darrande) ben därifrån och kände verkligen ”nu jävlar”. Detta är helt och hållet Carros förtjänst, hennes energi och problemlösande inställning kan verkligen försätta (fläsk) berg. Hennes kunskap, smittande personlighet får dig att vilja vara ditt bästa jag, vilja kämpa till sista svettdroppen och våga säga ja till förändring. För förändring gör ont och att då ha en Carro vid din sida som guidar och peppar dig i din resa framåt… ja, det är oslagbart!

Metamorfos och målgång!

Med ett gediget kostupplägg (där jag var mätt och belåten), styrketräning samt cardio lyckades jag tappa 12 kg på 14 veckor! Mina volanger, celluliter och svullna fötter var ett minne blott och likaså värken i axlar, rygg och nacke. Metamorfosren var total i både kropp och själ och jag var äntligen, äntligen mig själv igen, hurra! Med ett i grunden seriöst kost- och träningsupplägg har Carro gett mig verktygen till en hållbart och fortsatt hälsosamt leverne! För som alla vet, så börjar det verkliga arbetet när du nått dina mål.

Emma Tyledal

Dagen då jag träffade Caroline för första gången, var den dagen som förändrade hela mitt liv för all framtid. 
När jag tänker tillbaka på just den stunden, då jag skulle gå in på Gladius Gym och möta henne så minns jag hur otroligt nervös jag var. Som person var jag väldigt osäker och elak mot mig själv. Tanken av att jag inte hörde hemma på en plats där alla var så vältränade och fina slog mig flera gånger och jag mådde illa. Fram till dess att jag fick syn på Caroline. Detta är verkligen sant. Hon hann bara le och då släppte klumpen i magen på mig direkt. Jag överdriver inte när jag säger att denna människan är en av de finaste och mest genuina jag någonsin träffat. Och jag kan inte med ord beskriva vad hon har betytt för mig. Men jag ska försöka. 

Jag minns att jag som liten sa ”kolla vad tjock jag är”, vilket jag nu ser att jag verkligen inte var. En bild av hur den perfekta kroppen ska se ut har alltid gömt sig i mitt huvud. Jag har känt en väldig ångest över mitt utseende när det i själva verket vart min insida som inte sett ut som den ska. Min syn på verkligheten blev skev och jag blev fick en depression under gymnasietiden vilket sedan ledde till en ohälsosam livsstil och därmed en osund kropp. Jag klarade mig ur den svåra perioden men min syn på träning och mat var inte bra. Jag hade ingen kunskap om den världen och efter många försök på egen hand gav jag alltid upp, eftersom jag trodde att jag gjorde fel. 

Jag har aldrig varit jättestor och därför har också många av mina nära inte riktigt förstått varför jag mått dåligt. Att träffa Caroline förändrade allt. Jag behövde inte längre förklara utan hon förstod bara. Hon är otroligt professionell och det fanns ingen tvekan på att det var henne jag ville göra detta tillsammans med. Man känner direkt att hon vet vad hon gör och jag har sedan dag 1 litat på henne till 110%. Träningsuppläggen och kosten läggs upp på ett väldigt bra sätt och det känns aldrig omöjligt att nå sina mål. Det finns ingen onormal hets utan det är fokus på att leva ett sunt liv samtidigt som det är tuff träning såklart, men inte till en sådan gräns att det blir psykiskt påfrestande. 
När jag träffar Carro får jag sådan otrolig energi, jag längtar och hoppas alltid att jag ska se henne på gymmet, för mina egna pass blir alltid bättre bara genom att säga ”hej” till varandra. Det säger väldigt mycket tycker jag.

Utan henne vet jag inte vart jag hade tagit vägen, hon räddade helt ärligt mitt liv. För dem som inte förstår hur dåligt man kan må när man är fast i en kropp som inte stämmer överens med sig själv låter det kanske konstigt, men för alla dem i samma situation vill jag verkligen berätta att det GÅR. Med en person som har ett hjärta av guld, som hela tiden peppar dig är ingenting omöjligt. 
Jag rekommenderar varmt Caroline till alla som vill utmana sig själva, få en ny syn på livet eller forma om kroppen på ett hälsosamt och motiverande sätt. 

Vissa har exempelvis Beyonce som förebild men jag har Caroline Aspenskog. Och om jag bara blir hälften så duktig som hon är kommer jag vara otroligt stolt över mig själv.

Michaela Dahlström

Innan jag kontaktade Carro hade jag en PT som avslutade samarbetet med mig på grund av att min kropp inte gav några gensvar på upplägget. Inte direkt en motivationshöjare… Jag trodde i princip att det var omöjligt för mig att komma i form och ännu mer omöjligt att någon dag kunna nå mitt mål och tävla i bikini fitness. Men… så hittade jag Carro. Världens bästa Carro.

Carro är en solstråle med ett hjärta av guld och ser alltid allt med positiva ögon, för henne finns det inga hinder man inte kommer över och jag är så glad för att hon trodde på mig när jag knappt gjorde det själv.

Det bästa med Carro är att hon alltid är 100% ärlig och skulle aldrig säga något som hon inte menar. När jag började tvivla på mig själv visste jag ändå någonstans att Carro aldrig hade låtit mig gå upp på scenen om jag inte vart i form. För mig var det en otrolig trygghet under tävlingsdieten. Carro har vart ett otroligt stöd under resan som jag aldrig hade klarat mig utan. Hon är en av de mest glada, positiva och härligaste personer jag någonsin träffat och jag är SÅ glad för att ha haft henne vid min sida. Hon är lärt mig att aldrig ge upp och att allt slit alltid lönar sig. Tack för att du hjälpte mig hela vägen till min dröm och aldrig gav upp, det hade inte gått utan dig

Gabriella Larsson

Innan jag började bli coachad av Caroline så gick jag till gymmet bara 1 gång I veckan. Hade aldrig motivation för jag visste inte vad jag skulle göra och kände mig dålig jämfört med andra. När jag fick tränings- och kostscheman visste jag i alla fall vad jag skulle göra så jag gav det ett försök.

Så småningom blev det lättare att gå till gymmet och meddelandena med Caroline varje vecka fick mig verkligen att känna mig bra. När resultaten kom i både spegeln och med vikterna på gymmet så blev man ännu mer peppad och man längtade efter att kunna pusha ännu hårdare nästa dag.

Är supernöjd med mina fysiska resultat men mest av allt vill jag tacka Caroline för att ha gjort träningen och kosten till en rolig del av vardagen. Gymmet känns inte längre som en läskig plats och allt som allt så mår jag bättre och har bättre vanor.

Caroline Gustafsson

jag tog hjälp av Caroline under 3 månader och hon fick verkligen tillbaka mitt träningsintresse med bra kost och träningsupplägg.
Jag körde efter det på egen hand ett tag men kände sedan för att jag vill ha en ny utmaning. Jag tog kontakt med Caroline igen och vi kom fram till att hon skall få mig i form till att stå på scen i slutet av året 2017.

Så effektivt som träning och kost gav effekt till mig i första omgången så blev jag alldeles för nyfiken på vad en längre tid skulle kunna ge mig.

Emelie Gehlin

Caroline har alltid varit en stor förebild för mig. Jag har följt hennes framgångar på instagram och hon har bevisat att det går att göra förändringar både psykiskt och fysiskt. När jag var som störst och tänkte att jag måste göra något åt mitt välmående för jag trivdes inte alls med min kropp,så gick Carro ut med att hon skulle starta ett tävlingsteam,och det vore ju en dröm att få vara med där tänkte jag,men jag visste att jag var alldeles för stor för att tävla,men jag bestämde mig för att ta kontakt med Caroline,jag behövde proffshjälp för att börja min resa.

Hon gjorde ett gott kostschema och ett bra träningsupplägg som var skräddarsytt efter mina mål och förutsättningar. Sen är det tufft i perioder med Carro finns alltid där och hjälper mig och ger mig motivation.
Hon är otroligt glad,ödmjuk och förstående med en grym kunskap.
Hennes tankesätt och driv älskar jag! Hon vet vad hon pratar om.

Underbarare coach finns inte och jag är så otroligt glad och tacksam att jag får göra denna resa tillsammans med dig! Jag mår så mycket bättre!
Jag säger som dig: ”Allt är möjligt”

Du är bäst Carro!
Kramar <3

Susannas Ruotsalainen

Under många år var jag överviktig. Även om jag hade varit det under en lång tid så var det ändå något jag inte ville definiera mig som. Jag trivdes aldrig i den kropp jag bodde i, dels för hur jag såg ut men också för hur övervikten påverkade min fysik. Jag orkade knappt röra på mig, jag svettades för minsta lilla, mina knän värkte och min rygg fick ta mycket stryk. Men det var inte bara fysiken som var illa ute, även min psykiska hälsa. Jag mådde så dåligt av att inte känna mig bekväm i min kropp att jag isolerade mig från alla jag älskade, min familj, mina vänner men också från min stora kärlek. Jag har många gånger försökt att ta tag i mitt liv, men för mig innebar det att träna flera timmar sex dagar i veckan och att svälta mig själv. Jag tror vi alla vet hur detta slutade? Jag klarade ett par veckor, men tiden efter det resulterade i att jag åt allt jag inte fått äta … och mer därtill.

Så kom den dagen i juni som jag så länge väntat på. Måndagen den 6 juni, dagen som var början på mitt nya liv. Jag har alltid tyckt att det låter klyschigt men det är sant. Det var verkligen första dagen på mitt nya liv. Jag hade länge funderat på att ta hjälp av en PT och när jag väl bestämde mig så var inte valet av PT svårt, jag har alltid vetat vem Caroline är och jag såg fram emot att ha henne vid min sida. Jag skrev till Caroline att ett av mina mål var att gå ner 30 kg till december då jag skulle åka till Thailand, samtidigt skrev jag att jag förstod att det kanske var omöjligt, men om jag fick önska stort så var detta min dröm.  Något jag insett under min tid med Caroline är att inget är omöjligt, dels för mina resultat men också för Carolines inställning och kunskap. Det här har inte bara varit en viktminsknings-resa för min del, utan till största delen en livsstilsförändring. När jag påbörjade min resa var jag motiverad till tusen och mitt fokus var starkt. Men något som är viktigt att poängtera är att en sådan resa inte bara är en dans på rosor, inte för min del i alla fall. Det har många gånger varit tufft, men Caroline har funnits vid min sida hela tiden och stöttat och hjälpt. Jag har aldrig sett på mitt kost- och träningsschema som en diet, utan mer som en livsstil. Det är tack vare Caroline eftersom hon verkligen lyssnade in mig och anpassade det för mig och mitt liv. En viktig byggsten för mig under min livsstilsförändring har varit kunskap, har jag inte kunskap så kan jag heller inte förändra mitt sätt att leva. Detta är också en anledning till att jag inte sett det som en diet eftersom Caroline också hjälpt mig med att förstå värdet av bra näring, vad bra näring är, vad min kropp behöver och hur det påverkar min kropp i samband med rätt träning.

Dagen innan jag åkte till Thailand visade vågen minus 30 kg. Jag hade alltså lyckats gå ner 30 kg på sex månader. För mig var det helt sjukt, men det mest sjuka är att jag lyckades gå ner så mycket på ett hälsosamt sätt och det har jag Caroline att tacka för. Hon är inte bara min PT, hon är också min vän. Jag har aldrig mött en person som är så klok och empatiskt som hon är, hon bär på så mycket kunskap och det fantastiska är att hon mer än gärna delar med sig av den. Jag har fått stöttning och hjälp av Caroline sedan juni 2016, nu är det januari 2017 och jag ser fram emot min fortsatta resa tillsammans med henne vid min sida.

Cassandra Öhrström

– När jag kontaktade Caroline låg jag på min tyngsta vikt någonsin. Jag hade förlorat träningsglädjen och totalt släppt taget om mig själv. Jag var oerhört obekväm i min kropp och självkänslan var i botten, jag saknade mitt ”gamla” jag.
Jag behövde ny motivation och höga mål samt någon att förlita mig på för att göra en fullständig förändring i mitt liv. Jag var beredd att göra vad som helst. Att gå all in! Jag fick nys om Carro genom Instagram och bestämde mig för att kontakta henne.

Caroline skräddarsydde ett kost och träningsupplägg efter mina egna mål och förutsättningar. Det var kämpigt i perioder men Carro hjälpte mig igenom allt med mycket pepp, fina ord och hennes glada humör! Hon satte ihop tuffa träningspass och delmål, dock alltid realistiska, det kändes aldrig omöjligt!
God mat och roliga träningspass, det var stor variation och kändes aldrig som någon ”tråkig” diet.

Jag anser att det är en stor fördel att ha en kvinnlig coach då Caroline i detta fall kan relatera till en själv. Hon har också stor erfarenheter och vet hur den kvinnliga kroppen fungerar under diet.

Det absolut bästa med Caroline tycker jag är hennes hälsosamma syn på kost och träning. Respekten för sin kropp! Det var den absolut största anledningen till att jag ville ha henne som coach.

Tack för allt Carro!

Isabelle Hällberg

Som coach är du både motiverande och inspirerande med din positiva inställning och ”allt är möjligt” anda. Du har ett driv som smittats av sig på mig och troligtvis på många andra som fått ta del av den ambitiösa solstråle du är.
Orden du säger kan man lita på till 110%, då du vet vad du pratar om. Vid motgångar stod du vid min sida och fick mig direkt på rätt spår igen. Denna resa som jag gjort med dig har varit bland det bästa jag någonsin gjort i mitt liv. Den har gett mig så mycket mer än en fin fysik och trivsel i mig själv. Jag har både fått bättre självkänsla och självförtroende, men också en annan inställning till saker i övrigt i livet. Att allt är möjligt bara man bestämmer sig för det. Att hela tiden kämpa mot sina mål. Att fokusera på de positiva sakerna och att se möjligheter oavsett situation.

Kost och träningsupplägget har varit otroligt väl planerat utifrån mina mål och mitt liv i övrigt och jag själv har också fått varit med att tycka till. Både vad jag tycker om att äta och vilken sorts träning jag tycker om.

Alla skulle haft en underbar coach som dig, tänk vad många mål som skulle uppfyllas och välmåendet som skulle stiga i höjden!
Jag är otroligt tacksam att jag fått möjligheten att göra denna resa tillsammans med dig, och tvekar inte en sekund på att rekommendera dig till andra som har ett mål de vill uppnå, oavsett vad målet är!

Kramar till dig!
Varma hälsningar,
Isabelle

Julia Nilsson

En coach som verkligen hjälpt mig att vilja komma någonstans. Med många försök med olika PT:s så har ingen riktigt lyssnat på mig. Sen kontaktade jag Caroline Aspenskog.
Carro bryr sig verkligen och gör det inte bara för det är hennes jobb. Utan hon tror på alla sina klienter som är villig att möta henne på mitten.
Jag har haft en väldigt upp och ner resa, men Caroline har fått mig att förstå att det hör till. Bara man gör sitt bästa och verkligen försöker.

Caroline gav mig ett träningsschema som för 10 veckor sen jag tyckte var så sjukt jävla jobbigt. Jag tyckte jag var så himla svag, orkade inte ens fullfölja en dag kommer jag ihåg. MEN idag 10 veckor senare, orkar jag fullfölja alla mina pass och jag orkar lägga på vikt efter vikt och tycker faktiskt det är väldigt roligt. En sån otrolig stolt känsla måste jag säga och det är tack vare min kära coach ️

Caroline har även gett mig ett superbra kostschema efter mina önskningar.

Det är nog det bästa beslut jag tagit att ta kontakt med Caroline för det har verkligen förändrat mitt liv!
– Från att sova hela dagarna och precis komma i tid till jobbet.
– Till att hinna med att träna 2ggr per dag, jobba och ha en fritid över till mycket annat.

Så ni som sitter där hemma och är osäkra på er själva och verkligen vill uppnå en bättre version av dig själv.
Kontakta Caroline, hon kommer hjälpa dig dit du vill, bara DU är villig att möta henne på mitten!

Man kan om man bara vill! Carro, du är bäst!

Moa Nilsson

När jag träffade Caroline för första gången var det som att jag hade känt henne hela mitt liv. Som att hon visste, lyssnade kände precis hur jag var och bara helt kände mig. Det kändes så bra redan från första stund jag träffade henne på Gladius Gym och kramade om världens underbaraste tjej! Så omtänksam och så omhändertagande och positiv tjej, kunde inte fatta att jag hade hittat den perfekta coachen!! Och det blev bara bättre och bättre. Denna människa brydde sig om mig, förstod precis vad jag ville och behövde, och framförallt att hon fick mig till att göra saker jag aldrig trodde jag skulle klara!  Innan ville jag inte visa mig för min kille jag grät när jag tränade, hatade att prova kläder och mådde så himla dåligt över mig själv så mycket. Ingen människa ska behöva må så men det är därför det var mitt livs bästa beslut att höra av mig till Carro. Du har ändrat min livsstil helt och hållet, jag har aldrig mått så bra som nu och det är på grund av den här coachen.
Caroline Aspenskog du har vänt mig helt och hållet, jag har börjat tro på mig själv, börjat smått att faktiskt gilla hur jag ser ut och gör små framsteg med det hela tiden.

Du är en sån varm, stark, positiv och omtänksam människa, varje gång jag läser dina mail så blir jag så peppad och lycklig! Du har förändrat hela mig, min relation till mat och min familj! Utan dig vet jag inte vad jag hade gjort idag, för fyra månader sen kunde jag aldrig ana att jag kunde gå ner 10kg och få en coach för livet som brydde sig så mycket om mig! Tack världens bästa coach du betyder verkligen så mycket för mig och jag ser fram emot att vi ska samarbeta mot nya mål till hösten, glöm aldrig hur mycket du har gjort för människor, du hjälper en inte bara att bli snyggare utan deras hjärtan blir hundra gånger större.

Din hjälp ditt stöd, din pepp, din glädje, ditt hjärta, allt detta har du verkligen lyckats förmedla till mig.

Jag är evigt tacksam, du är världens bästa coach Caroline och har blivit en vän för livet till mig <3

Malin Svärd

Caroline, eller Carro som jag kallar henne är en person med en personlighet man lär känna och älska med hela hjärtat. Hon får dig att se dina styrkor och hjälper dig att inte se sina svagheter som något dåligt utan som något man kan utveckla till något bättre.

Som coach är hon en motivationshöjare och energigivare utan dess like! Hon sliter exakt lika hårt själv som hon ber sina atleter att göra och ger du henne det hon vill ha så får du ännu mer tillbaka. Denna känsla av förtroende och uppbackning fick mig att vilja göra ännu mer och kämpa ännu hårdare. Så var det för mig, en spiral uppåt med lite strapatser och ibland tunga uppförsbackar. Varje dag är inte en dans på rosor men de behöver inte vara pest heller.

Med rätt upplägg med kost och träning och rätt person som coachar dig i både det negativa och positiva behöver inte en tävlingsdiet vara jobbig snarare en utmaning och drivkraft framåt. Carro lärde känna MIG och coachade mig efter mina förutsättningar och det var det som gjorde att jag åkte 84 mil tur och retur flera gånger för att under 2 h få träna med henne och bli mer motiverad. Det var inte en uppoffring av tid att få coachas och slita för denna tävling utan en prioritering av vad jag ville åstadkomma. Vi blev ett team, vi var ett lag. Men hon är ingen mjukis, tro mig! Hon är inte den som bara berömmer och ger en axeln utan att man förtjänar det, utan hon vill ha resultat också.

Kommer ihåg när jag fick en utskällning för att poseringen inte satt och jag grät och mådde förjävligt hela tågresan hem från Halmstad till Karlstad, som dessutom blev försenad…och jag vågade inte åka ner själv efter det utan familjen ställde upp och följde med. Men det fick mig att tända till, öva mer, prioritera tävlingen ännu mer och det gav resultat. Det är så jag fungerar, säg till mig och sätt krav och jag levererar. Det var en egenskap hon hade hittat i mig och använde för att få mig att ta fram det som egentligen redan fanns där, mer glöd och vilja. Det visste hon för hon lärde känna mig som person, tävlingsmänniska och atlet.

Hon är rättvis och hård med ett hjärta av guld. Hon bryr sig om en och vill att man ska lyckas för sin egen skull. Visa att du vill och du får alla verktyg för att lyckas.