“The mind is Everything. What you think you Become” 1


Nu har jag dietat i snart 8 veckor, tiden bara rinner iväg och jag ska vara ärlig och säga att jag är inte exakt där jag hade velat vara. Jag hade från början en vision av att jag skulle vara lite hårdare efter 8 veckor men så är inte fallet, jag är väldigt nöjd över min utveckling hittils men jag hade önskat att vågan började jobba sig nedåt lite mer.

När jag började dieten hade jag som ett delmål att åka till Köpenhamn och ta ett frimål samt en spadag med min pojkvän under min födelsedag. Men planer ändras och jag sviker inte mitt mål, jag är inte i fas enligt mig själv så jag får jobba hårdare för ett frimål ska vara lönsamt.

“Det är lätt att glömma vad ditt huvudmål är under en tuff diet. Håll fokus och håll målet i sikte “

Vi alla är så olika, och jag är en person som har lite svårare att tappa i vikt, min kropp förändras och jag ser tightare ut trots att jag ej droppar så mycket i vikt. Jag har lätt o bygga muskler men svårare att gå ner i vikt. Fördelen med detta är att jag har lärt mig så mycket av mina egna dieter att jag har lätt att korrigera andra när det står still och resultaten inte ger det man förväntades. Det är oftast då det blir svårt att hålla motivationen uppe för man tror att man inte kan mer.  Denna erfarenheten har gjort mig till en erfarnare PT och Coach skulle jag vilja säga. Så jag försöker se positivt och det positiva är att jag får lättare att förstå andra och kan på så sätt ha en annan förståelse till mina klienter.

Men här har vi en riktig snygging som levererat sjukt bra resultat på bara 8 veckor. Jag är otroligt imponerad över hennes resultat under denna korta tid.

Emma Tyledahl från Halmstad Levererar 

Vikt – 7,1 kg

Midja- 12 cm

Rumpa – 7 cm

Lår – 2,5 cm på vardera lår.

  • 24 cm minskning i mått. Det är riktigt grymt jobbat!

 

Tänk att man kan ändra om sin fysik helt och hållet med rätt träning, bra och näringsrik mat samt ett förbannat psyke. Men det jag vill tillägga är att Emma  inte har tränat ihjäl sig för att uppnå detta. Hon har snittat på ca 4 styrkepass i veckan och några cardiopass i veckan. Då pratar vi  morgoncardio i lågintensitet tempo. Jag gillar inte att gå ut allt för hårt och riskera att man tappar gnistan med träningen. Kanske är 4 pass i veckan mycket för en annan men man måste alltid se till sitt egna.

Emma har gjort exakt som hon skall och helt ärligt så har hon inte klagat en enda gång. Hon bestämde sig, jobbade för det och levererade. Det som blir så roligt när man får möjlighet att jobba så nära personer som henne är att utvecklingsmöjligheterna är enorma.

Målet nu är inte att gå ner mer i vikt, utan jag och Emma vill bygga mer muskler. En stark och sund kropp. Det finns alltid rum för att förbättras och målet  är nytt upplägg  i träningen med lite annorlunda träning och mer basövningar, tyngre träning på benen som vi blandar med lite “Aspen Special” och sedan så kommer vi lägga in en deff inför Sommaren 2017. Vilken grym och givande plan vi har. Jag är så otroligt taggad på hur hon kommer utvecklas för denna tjej har vad som krävs!

Jag vill alltid påpeka och även berömma Emma för vilket jobb hon gör. Jag gör inte jobbet åt henne. Hon får verktygen men i slutändan är ansvaret hos henne. Jag vet att det är många som vill, men våga ta steget! Va inte rädda för att misslyckas. Va är det värsta som kan hända? Jo ni misslyckas men prova igen o igen o igen… Sätt ett mål för 2017 och jobba för det. Se det positiva och tänk positivt kring det mesta. Ett positivt mindset påverkar oss och kan ta oss till mål som vi från början inte trodde var möjligt.

“The mind is Everything. What you think you Become ” 


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × ett =

En tanke om ““The mind is Everything. What you think you Become”

  • Marie-Louise Olsson

    Hej
    Vilka toppenresultat! Hur går man tillväga om man skulle vilja ha hjälp av dig? Kan du berätta lite om ditt program?
    Jag är mycket intresserad! Var finns du?