Mina kommande planer inför 2017


Vilken underbar start på det nya året! 2017 är nu igång och solen skiner idag!

Startade dagen med min vanliga cardio på 50 minuter och ett snabbt besök hos Julia Karlsson som formar och färgar mina Bryn. Detta började jag med för ca 6 månader sedan och kan säga att det är absolut något av det bästa jag har gjort för mitt yttre om man kan kalla det så. Då jag tränar så mycket som jag gör så är Make inte något som står högst upp på listan, men var tredje vecka formar vi brynen och färgar brynen och det har blivit ett positivt beroende. Men det som är så grymt är att hon använder sig av trådning vilket gör att du inte sliter lika mycket på din hy samt att det blir helt rent. Älskar det=)

Jag älskar att jobba med mål, att utvecklas både som person och i mitt företag. Detta året har jag en känsla av att mycket positivt kommer att ske. Förra året gav mig inte så mycket rent fysiks( tävlingar osv) men min offseason har grundat till vad jag tror kommer bli en grym utveckling i tävlingssäsongen för mig 2017. Det kommer såklart avgöras först på scenen.  Jag är iallafall grymt taggad på att se hur mycket jag har utvecklats under min “viloperiod”.

NYTT ÅR NYA MÅL! 

I företaget har jag mycket på gång med min coachning, jag tar in väldigt få i teamet inför tävling som jag tidigare har sagt. Jag sätter ej ut mer ansökningar då jag redan hade personer som hade bokat in sig för 2017. Tar jag in någon mer så är det för min känsla säger mig det. Jag hade några förra året som jag tog ut senare p.g.a magkänsla, en av dom var Beatrice Yxhammar som vann LP och gjorde ett fantastiskt framträdande.Vill också tillägga att ALLA i  teamet var helt fantastiska och jag var minst lika stolt över er ALLA!

Så angående tävlingssatsningar så får magkänslan avgöra detta om jag tar in fler.

Jag väljer bara positiva,Snälla personer som vill jobba för att bli sitt bästa. Jag är en person som går mycket på känslor och i teamet håller jag det väldigt personligt så därför har jag ej satt ut mycket om det kring sociala medier. Detta skriver jag då jag fått  många ansökningar kring tävlingscoachning 2017 och förfrågningar varför jag ej satt ut mer info och detta är förklaringen.

95% av dom jag hjälper är personer som ej tävlar och tävlingscoachningen har jag för jag älskar grenen och att få jobba med personer på olika nivåer inom träning. Mycket nytt är på gång inför 2017 kring både coachning,resor,workshop samt en flytt som skall planeras. Kan säga att flytten är planerad till Stockholm och förhoppningsvis i början på året.  Men kommer inte gå in mer i detalj på allt förrän allt är 100% spikat.

Här fick ni lite av mina kommande planer och jag kommer lägga ut mycket mer info när jag själv vet mer kring allt. Det ända jag vet är att 2017 kommer bli ett år att lägga på minnet, inställningen och drivet är där, sen hur långt det tar mig återstår att se.

Kör hårt alla Goa o Glada <3

 

 

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tolv − sex =