Mer Bootey-Gains


Asså benpasset med Anna Stålnacke igår! Ett helt galet pass och det är verkligen positivt att ändra om i sin träning lite då och då. Jag och Anna tränar väldigt olika men samtidigt väldigt lika. Det som skiljer våran träning är inte antal rep utan hur TUNGT du kör. Anna kör väldigt tungt men har en otroligt bra teknik och framförallt i gående utfall.

I går började vi passet med gående utfall med skivstång. Jag skall vara ärlig och säga att jag har aldrig tidigare kört gående utfall med skivstång och absolut inte på den vikten. Hon sa att vi kör 6 set av detta, och med uppvärma ingen tänkte jag att det inkluderade 6 set. När vi hade kört 4 set då var det enligt henne 6 set kvar! Om jag höll på att sätta mig ner o lipa!  Men med en galen och inspirerande Norrlänning så kunde jag såklart inte ge upp. Men jag körde på och successivt kom både teknik och styrka. -jag körde med 60 kg gående utfall och måste säga att jag själv är imponerad.

Vi avslutade sedan med lite mer pressar samt en cirkel med mer isolerade övningar. Grymt bra pass och det känns idag. Nästa vecka ska Anna få köra Ala Aspen Style! 

Mer motivation med ny omgivning 

jag känner att min träning gått bättre sedan jag kom till Stockholm och självklart är det omgivningen som gjort det. Att träffa människor som pushar och som själv tävlar är väldigt motiverande. Jag och Anna har tidigare tävlar mot varandra och jag älskar att få dela scenen med henne. Vi båda har alltid gillat mer BOOTEY!

BOOTEY BATTLE SNART KOMMER NI KUNNA HAKA PÅ RESAN I JAKTEN PÅ MER BOOTEY-GAINS!  

Jag nämnde lite snabbt i förrgår om att jag och Anna Stålnacke har lite nytt på G! I slutet på veckan kommer jag gå ut med exakt vad så håll koll både på blogg och instagram.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem × tre =