Lunch Lyx


Vilodag från träningen vilket var välbehövligt måste jag säga. Jag hatar vilodagar, jag har fortfarande inte lärt mig att gilla dom men jag måste tänka på min kropp och ta väl hand om den, vi har trots allt bara en.

Nu har jag inte varit allt för aktiv i bloggen men jag fyllde år i helgen och den bestod av Diet Deluxe! Jag har ett mål och det är tävling och utrymme till Cheat fanns tyvärr inte. Jag har nu dietat i 8 veckor utan något som helst frimål, självklart kan man bli sugen på allt, men du blir vad du tänker. Jag tänker inte på mat jag inte får äta så jag tycker ändå att dessa veckor har gått bra på den fronten. Mat kommer alltid att finnas med chans till framgång kommer inte alltid finnas. Man får ta vara på tiden man har. Alla väljer vi cat vi vill lägga den på, jag har gjort mitt val som jag känner mig tillfreds med och det är det enda som betyder något. 

Det känns som det börjar släppa lite i kroppen nu och jag hoppas att resultaten är på väg dit jag vill. Jag kommer aldrig ge upp sålänge kroppen är med mig. Än sålänge jobbar kroppen med mig och den mentala biten är mer disciplinerad än någonsin!

Dagens Lunch är verkligen Lyx. Något jag aldrig tröttnar på är dessa fantastiska Proteinpannkakor.

Recept kommer här:

200 g äggvita

40 g havre

1/2 banan

40 g Valfritt Whey protein

Mixa och stek i antingen lite kokosfett.

Detta är fantastiskt gott och nyttigt. Jag tröttnar aldrig på detta och just dessa pannkakor äter öjag 1 gång om dagen på diet, en standard har blivit en iskall Freeno till från Njie.

 

För er som redan nu läser min blogg och vill Ansöka till mitt Team så kommer ni kunna göra det från och med idag. Jag har klart all info och vad som ingår.

Detta ingår :

Dietplan kost/Träning 6 månader
Offseasonplan 6 månader
Poseringsträning ingår
Tömning/Uppladdning Tävling
Personlig Träning 50% rabatt
Tematräffar (första är i Januari )
Formkoll varje vecka under dieten Online men vi ses även för att träffas i verklighet för att stämma av formen.
Formkoll var 6:e vecka under eran Offseason
Gymshark Rabatt 15%
Bikinis By Freydis Rabatt 15%
Teamkläder från Gymshark, Fitness By Aspen Shakes,Väska, handdukar
Facebook Grupp

För pris info så kan ni kontakta mig på mail: Fitnessbyaspen@gmail.com / Finns även här på hemsidan. Märk ansökan med “Teamansökan Fitness By Aspen”

Ser fram emot o höra ifrån er!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 + 17 =