Livsstil!


När du börjar säga JA till dig själv så kommer det så mycket positivt i ditt liv. Jag kan knappt beskriva min lycka och mitt lyckorus som jag haft dom senaste dagarna. Det är så viktigt att vi lägger fokus på det som gör oss lyckliga, så det jag vill att ni ska tänka ut är: Vad får just dig till att bli lycklig? vilka små saker i din vardag gör din vardag till det där lila extra? När ni kommer på det så ska ni försöka att göra detta så många dagar i veckan som möjligt.

Något som får mig lycklig är min kontakt med mina underbara klienter och här med grymma Aline som kommer göra sin debut i Höst i bikinifiness! 🙂

3

Jag skrev förra veckan och veckan innan dess att jag inte alls mådde bra och livet svänger både till det positiva och negativa och det kommer val vi måste göra, vi måste alla gå igenom dessa dalar i livet och man kommer inte undan det heller. Men när vi är på botten så måste vi också ta oss en liten funderare på vad är egentligen anledningen till att jag mår såhär, och sen viktigast av allt: Vad kan jag göra för att inte må såhär? Och när ni gör det så kommer leendet och charmen tillbaka <3 

STRUKTUR, BALANS=VÄLMÅENDE

Något som får mig till att må bra är struktur och att ha mål uppsatta. Jag älskar min morgoncardio och prioriterar ALLTID denna! Att köra morgoncardio för mig är ett bra sätt att starta dagen på oavsett on-season eller off-season och det är som sagt en livsstil det handlar om.

Fitness för mig handlar inte bara om att stå blingad i en Bikini på scenen eller att ta Selfie hela dagarna, haha.. Fitness för mig är väldigt brett och är i mina ögon en livsstil man måste göra med hjärtat! Att finna en balans och ett välmående kring en balanserad och bra kosthållning till en träningsform som passar varje individ. Fitness behöver inte alltid vara gym utan kan också vara yoga,löpning,styrketräning,kost. Jag har dock intresse för allt detta då jag vill vara både stark mentalt och fysiskt, ge min kropp den näring den är i behov av, ha en rörlighet som gynnar min vardag och förebygger skadar, detta är fitness för mig, vad är det för dig?

6

GRYMT PASS! 

Gårdagens pass var grymt och körde igenom rumpan och i mina benpass så föredrar jag att ha många olika övningar, jag tror på att variera sina träningspass med många olika övningar just för att få till olika vinklar. Detta har givit både mig och mina klienter grymma resultat! Här är en övning från gårdagens pass och älskar att lägga in denna mellan olika set för att få upp pulsen men även för att vara så effektiv som möjligt i gymmet!

Step ups med viktplanta 3×15/Sida


Och såklart Donkey kicks som tar bra för att forma volymen på Glutsen! 3×15/Ben

Nu är det storkok på G och idag blir den den Hälsosamma Fisksoppan på menyn! Low carb och recept finner ni i tidigare inlägg!

Precis avslutat dagens sista och tredje pass! Nu blir det fullt ös med upplägg till klienter och man märker tydligt att värmen är på G i Sverige;)

Puss o Kram 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tolv + nio =