Lär dig hantera dig med det


På besök i GBG på bland annat möte i Strömstad hos Sportkost. Jätte roligt att äntligen ha fått besöka huvudkontoret. Alla är så himla goa och glada, känns väldigt roligt att få omringas av personer som dom. Vi kommer också ställa ut på Fitness Festivalen så se till och komma förbi och säg hej! =)

På resande fot är det verkligen en omställning att dieta, det var ett tag sedan jag reste på diet så man märker absolut av planeringen med matlådor,träning,kylskåp,finns micro, hur är Gymmen och öppettider, finns möjlighet till cardio och annars hur löser jag det? Det är många frågor man måste kolla upp inför en resa på diet. Tänkte komma med lite restips inför nästa vecka här i bloggen.

En ny livsstils kräver planering. Allt blir en omställning och för mig som är van så kan jag kontrollera detta med att dieta på resande fot. Det är alltid en omställning och är du inte van med denna struktur så är min rekommendation att avvakta med att börja en diet om du vet du kommer resa iväg endel i början av en diet. Iallafall  dom 3 första veckorna kan vara bra att vara på hemmaplan.

Nu framöver känner jag att jag kommer vara hemma i Stockholm iallafall 4 veckor för att komma in i rutin inför min diet. Känns skönt att det är lite mer valmöjligheter såhär långt ifrån tävling iallafall.

Jag vet inte vad som hänt? 

Mycket känns väldigt skumt med min träning just nu. Min  Jag blev sjuk för två veckor sedan och var då sjuk över en vecka men har nu varit tillbaka i veckan. Min motivation till träningen är extremt låg! Jag kan känna mig motiverad från och till men mina träningspass blir verkligen skit. Jag känner mig ganska otränad för tillfället och då menar jag inte fysiskt utan mer hur min kondition känns. Min kondition är inte på topp, får ingen kontakt i muskeln och har inte den där känslan som jag brukar ha i träningen. Glädjen finns inte där. Vad detta beror på vet jag inte riktigt, men de känns så otroligt tråkigt och nu börjar jag bli trött och uttråkad på att det inte blir bättre. Bil ha tillbaka denna motivationen som jag hade i Somras!

Vi alla kommer i dippar och jag kan gärna dela med mig av min dipp. Frågar man dom flesta så har personer aldrig dippar och alla har ett bekymmer fritt liv. Iallafall är bilden sådan av människan många gånger, åtminstone på sociala medier skulle jag vilja säga.

Det blir ett problem när man ALLTID läser hur fantastik allt är och hur bra alla andras träningspass blir förutom en själv, man känner sig då ensam och kanske dålig på många sätt. Varför jag skriver detta är för jag vet att många känner så. Man tror att man är helt själv om att ha dåliga dagar. Vi alla har sånna perioder, även jag!

Som nu har det varit så för mig 2 veckor och jag vet inte varför. Att inte veta är alltid jobbigt, men jag vet en sak och det är att det till slut släpper, Ingen framgång har kommit utan motgång.  Så även om man efter ett dåligt träningspass eller en dålig arbetsdag bara vill skita i allt och komma hem och tröst äta så kanske det inte är det bästa alternativet.

Att tycka synd om sig själv kommer man inte långt med och man kommer aldrig nå sitt mål med den inställningen. Trots att jag nyss kom hem från ett skitpass och efter duschen bara vill trycka en chokladkaka så vet jag att de gör inte min morgondag bättre och det tar mig hellre inte till målet. Ända sättet att få slut på detta negativa är att fortsätta följa planen oavsett vad. Viktigast av allt är också att umgås med personer som lyfter upp och ger dig energi!

Så återhämtning, film mys, sluta tänka träning och avnjuta en kopp te och lite Protein fluff får bli min mys Fredag. Allt handlar om hur vi hanterar saker och ting i livet och hur vi låter saker och ting påverka oss. Vi alla har ett val och vi alla har bra och dåliga dagar, men hur hanterar vi detta är det som skiljer oss åt <3

Ha en underbar helg fina läsare <3

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 + 1 =