jag behövde ett Break!


Jag kollade över när jag senast skrev något och detta va i Februari, det är helt galet men jag har känt att jag behövde ett break från allt. Även om jag gillar att blogga och dela med mig av motivation och tips till er så var jag tvungen att ge mig själv detta ett tag. 

Starten på dieten 

Nu börjar dieten få sig ett slut, en diet på 25 veckor är snart över. Det har varit en fantastisk resa på många sätt, jag har kämpat som aldrig förr men också utvecklats som jag aldrig tidigare har gjort. Jag känner mig väldigt stolt över mig själv och min prestation hittills och det har alltid varit mitt mål. Jag tävlar såklart mot andra men den största utmaningen är mig själv, hur jag tar mig igenom motgångar som framgångar. Motgångarna är alltid det som man kommer ihåg starkast men de är också det som som gör dig starkare.

MIN FÖRSTA TÄVLING FÖR 2017

Gick det som jag hade tänkt? Det är säker det ni allra flesta undrar och jag kommer nu ge ett ärligt svar. NEJ absolut inte, jag hade inte räknat med att komma i en  2:a Call out och hade jag vetat hade jag troligen inte ställt mig upp på scen, jag vill vara i toppen såklart.

Efter jag fick veta att det inte blev någon final trots att jag var nöjd med min form och kände att jag hade en chans till final med en  tight och fyllig look så räckte det inte. Jag kände mig tom men samtidigt inte ledsen. Varför jag inte va ledsen beror nog på att jag själv var nöjd. När jag skulle jag gå hem och utanför tävlingen stod tre av dom internationella domarna och ville prata med mig.

BÄSTA FEEDBACK OCH EN DAG SOM KÄNDES TOM BLEV EN UPPENBARELSE: 

Efter att ha fått jätte fin feedback från dom internationella domarna så kändes allt bättre. Jag fick höra att det är inget “fel” på min fysik, utan snarare tvärt om, den är proportionerlig och har en väldigt fin symmetri, men Bikini Fitness är inte de som är min gren utan en ny gren har kommit och den heter Wellness fitness där han absolut kunde se mig i toppen på dom internationella tävlingarna( har funderat på o köra den i 2 år, men har ej uppmärksammats försen nu). Så efter att ha fått höra detta så kändes allt mycket lättare för mig. För första gången fick jag höra att precis så som du ser ut nu är perfekt, du behöver inte bli hårdare eller tightare utan att jag var bra precis som jag var. Detta gjorde mig glad då jag alltid fått höra att jag antingen är för baktung, för muskulös. Innan har jag ofta känt mig otillräckligt och känt att vad jag än gör så blir jag inte tillräckligt bra och har många gånger funderat på att strunta i Bikini men har inte funnits någon gren jag velat köra försen nu.

Jag har haft som planer att tävla även i Juni i Bikini Fitness, men hur det blir där får jag se, jag vill se hur allt går i morgon och får jag samma feedback så blir de troligen offseason. Men jag valde att köra Malta och Diamond Cup efter Malmö trots min muskelmassa.  Jag kommer gå upp och slutföra det jag har påbörjat. Jag är verkligen supernöjd över min form och känner att jag kan gå upp stolt på scenen. Jag har absolut inga förväntningar över vilken placering jag kommer få, utan detta är enbart för mitt eget psyke som jag gör detta. Tjejerna här är fantastiska och är riktigt bra tjejer!

På inreg med Jenny Wallin som kör Bikini fitness -166 och kommer även köra EM i Maj så stort lycka till. En jätte go och söt tjej!

Disciplin Byte

Men så ni alla vet, nästa år ser det ut som det blir disciplin byte till Wellness Fitness. Jag känner att lika väl som en del passar till Classic Body bildning istället för Bodybuilding så gäller de samma bikini. Vi alla har olika genetiska förutsättningar och när jag ser Wellness tjejer så kan jag känna igen mig i deras fysik, mer muskler, fyllighet,rumpa,ben. Helt enkelt lite mer kött men kvinnligt!

För mig är inte detta bara en sport utan också en livsstil som jag gillar, en livsstil som skall ge mig något. Att inte kunna ge allt är inget som är roligt för mig. Jag gillar att träna hårt, ja har alltid gjort det. Musklerna har inte kommit gratis.

Just nu får jag inte träna som jag vill och det gör också att jag tappar intresset. Som jag fått göra denna vecka att äta Torsk och sparris med 60 min löpning på morgonen är inget som jag kan “stå för i längden”. Jag vill kunna träna tungt,äta mer mat och såklart köra cardio för jag gillar att vara atletisk på många plan med muskler o en god kondition. Jag vill ha en balans kring allt och med Wellness tror jag verkligen att allt kommer falla på plats.

Nu njuter jag bara, tränar,solar,äter dietmat/Tömning, men jag har sådant lyckorus i kroppen. Min underbara pojkvän Alexander är med och stöttar mig som vanligt i detta. Tack för alla ni som har stöttat mig, min familj o mina vänner är helt underbara. Hade aldrig klarat detta utan er och ni alla vet vilka ni är så ingen bänd ingen glömd <3  Alla ni på sociala medier ni är helt underbara, tack för allt stöd o pepp <3

 

Atleterna från Fitness By Aspen 

Måste också få säga hur stolt jag är över mina atleter. Therese,Malin och Lina har gjort ett fantastiskt framträdande i år!

Lina Folkesson 1: a plats Bos, 2:a plats Tyngre, 4:e plats Better Bodies, hon reste sig som en riktig atlet gör från sin 4:e plats, hon gav inte upp och vann nästa tävling. En riktigt atlet o vi ska jobba fram en grym offseaason.

Malin Svärd: 1:a plats BOS, 1:a Plats Tyngre Junior, 2:e plats Tyngre Senior, 3:e Plats på MALMÖ GP med tufft motstånd och även internationella deltagande. Otroligt stolt över min underbara Malin. vi har känt varandra sedan start och det är en tjej som står mig varm om hjärtat <3

Therese Söderlund: 2:e plats Better Bodies, 2:e plats BOS. Alltid lika fin och vilket scenframträdande. Så otroligt stolt över dig, ditt mindset och din personlighet tuspeglar verkligen din utstrålning på scen, Vacker och ödmjuk med ett stort hjärta.

Ni är mina guldklimpar, tack för att ni kämpar med en dietande Coach!

Lina o Malin i juniorklassen. Lina 2:e plats och Malin 1:a plats! Ett riktigt Dream Team <3

Puss o kram till er alla. Kommer uppdatera mer om Malta och efter tävlingen. Sitter nu i Solen och kommer äta mitt första mål med kolhydrater på 7 dagar, 1 timme kvar 🙂

Kramar

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sju + fyra =