Invigningen på GYMMET UPPSALA


Vilken fantastisk invigning det var på Gymmet Uppsala och vilket Gym! Helt klart Sveriges bästa gym och kan lätt säga att det är absolut den bästa RövPark jag har varit med om. För er Uppsala bor eller ni som åker förbi så är Gymmet Uppsala ett måste att prova. Kan lova att ni kommer inte bli besvikna.

Kommer bli grymt kul att köra Personlig Träning på både Gymmet Uppsala och Gymmet Stockholm! Det var redan några som hade skickat intresseanmälan angående PT på Gymmet Uppsala och jag kommer återkoppla under dagen alt morgondagen så kan vi boka in konsultationer. Tanken är att vara i Uppsala 2 ggr/Veckan och resterande dagar i Stockholm. Vilka dagar är ej bestämt ännu men är flexibel med detta tills vidare. Är ni intresserade av en konsultation så kan ni fylla i detta frågeformulär.

VIP-PT

Innan Invigningen så hade jag ett VIP PT pass och av 750 personer så vann denna tjejen Ida från Stockholm och vilket roligt pass, vilket driv och vilken grym tjej! Tack söta Ida för ett jätte roligt pass och vilken kämpe du är!

Det var så otroligt mycket människor på invigningen och man blir alltid lika inspirerad av er. Många kom också från båda vårat L.A Bootcamp resa Nr 1 och resa Nr 2 ! Det gjorde oss jätte glada och vi ser fram emot nya resor som ni får haka på.

Tack Dennis för den söta Nallen. En Nalle med en T-Shirt där han tryckt upp en bild på mig och Anna samt skrivit in datum för Bootcampet! Man kan ju inte bli mer rörd <3

Påtal om nya resor så kommer det flera resor och denna gången blir det inte bara till L.A utan även till andra ställen i USA! Vi kommer komma ut med mer info förhoppningsvis i morgon så ni redan nu kan boka/reservera en plats. Men Mars är det satt iallafall, så håll utkik i veckan.

 

 

 

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

arton − 5 =