Hur kan man vilja skada andra?


I går la jag ut en bild i “My Story” på instagram och fick otroligt fina mail skickade till mig, både privat men även via instagram. Jag vill först och främst tacka er alla för era fina ord. Ni anar inte vad det betyder och jag hade inte en tanke på att få så fina ord ifrån er. Jag la ut detta i my Story just för jag själv blev så chockad och något i mig ville bara få ut vilka elaka människor de faktiskt finns, men det finns också otroligt fina,stöttande, ödmjuka människor. Precis som ni som skrev och ännu mer såklart! Man behöver inte skriva fina kommentarer för att vara snäll, de kan man vara ändå. Men det betydde otroligt mycket för mig, för jag hade aldrig räknat med att få så fina mail. Jätte stöttande och jag blev verkligen så rörd av det så TACK igen ni är guld värda och ni skall veta hur mycket ni stöttar,motiverar mig dagligen! Ni är alla mina inspirationer <3 Så när ni säger att jag  inspirerar er så ska ni veta hur mycket ni inspirerar mig.

 

keep-smiling-marilyn-monroe-quotes-sayings-pictures

Jag tycker det är sorgligt att det finns människor som kan skriva sånna kommentarer, i min hjärna är det helt sjukt att man faktiskt tar sig tiden att göra sig själv detta besvär, men värst av allt: Har man ingen medkänsla  för andra människor? Jag har aldrig förstått innebörden av att faktiskt vilja göra någon illa medvetet.

Jag tycker det var “Tur” att personen i fråga skrev till mig för jag kan ändå ta detta, självklart är det aldrig motiverande att få ett sånt mail, men jag vet själv att min mage inte hänger ut, och OM den nu gjorde de och Om jag nu ätit för mycket Godis, va spelar det för roll? Och vem gör rätten till att skriva så till mig? Jag kan lova att personen ALDRIG hade kunnat säga detta framför mig. Aja nog om detta, vi alla vet att det är helt sjukt att skriva så men jag är inte den enda som får sånt till mig men jag tycker det är hemskt att det finns så elaka människor som vill medvetet göra andra illa.?

Det har varit en händelserik dag men jag fick till ett härligt benpass och det kanske inte syns på bilden men jag var gott svettig! Hann faktiskt byta tröja innan kortet! Jag kände mig riktigt stark och det var härligt att få köra lite tyngre träning. Dock så kör jag förmestadels isolerade glutes övningar, men det kan man göra tungt de också!

15002399_949826711790668_6138194010582347660_o

Hoppas att ni alla har haft en underbar dag, nu blir det en kvällspromenad för känner mig stressad kring mycket och när jag känner mig stressad så gillar jag att ta en promenad och andas in framtiden och pusta ut det förflutna. Låt inte något som ni inte kan påverka ta eran energi. <3

14215272_10154372431831341_653116012_o

Kramar Caroline

 

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 − 2 =