Hälsosam kladdkaka


Vilket strålande väder det är i Halmstad idag. Jag får verkliga Vårvibbar och jag bara älskar det. Solen påminner mig om att våren snart är här och med det närmar sig också årets tävlingssäsong.

 

Känner mig otroligt motiverad kring året tävlingar och jag känner mig för en gångs skull i “fas” inför tävlingarna. Jag har svarat väldigt bra på denna redigering så det känns jätte skönt. Men hårt slit lönar sig alltid!

Det jag ville dela med mig av idag är ett fantastiskt gott recept som jag bjöd min Mamma och syster på i Veckan. Detta är ett jätte bra och nyttigt recept på proteinkladdkaka. Jag kunde tyvärr inte äta då jag går på en så strikt diet men om personer som ej dietar gillade den så kan jag bara tänka mig hur den skulle smaka i min mun 🙂

Recept på kladdkaka:

300 g propud Choklad 

20 g kasein, jag använde Tyngre kärleksmums

1,5 msk kakao

1 helt ägg

1/2 dl osötad mandelmjölk

1 msk kokosmjöl

1 tsk bakpulver

1 nypa salt

2 msk pofiber

 

Såhär gör du:

Blanda alla ingredienser i en bunke, placera smeten i en form och in i ugnen på 200 g i ca 20 min. Jag serverade denna med propud vanilj + valfria bär men går att toppa med valfri tillbehör.

Nu skall jag iväg till Malmö med min vän/Frisör Josefine Heilig . Det som blir lite extra roligt är att vi skall träffa han som skall sminka mig inför Vårens första tävling som blir Malmö GP! Wohoo de närmar sig nu!

Puss o kram <3

 

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sex − 5 =