Gymshark Shoot i Oslo


Vilken fantastisk helg jag har haft ihop med Gymshark Family! Att omringas med likasinnade människor är så roligt och all denna positiva energi som dessa underbara människor sprider.

Det jag gillar med Gymshark och deras atleter är att det är en sån stor variation på olika profiler. Det är allt från personer som tävlar i olika Fitness Grenar men även personer med ett stort intresse för träning och som inspirerar på olika sätt på social medier.

En liten Selfie från dagens fotografering.

Att fotograferas vid denna miljö är helt underbar. Oslo har verkligen en otroligt fin miljö och idag var det en perfekt dag för fotografering. Strålande Sol och positiva Vibes!

Dessa bilder mellan Shooten vid Opera Huset. Sen kan vi bara säga: DENNA NYA OUTFIT FRÅN GYMSHARK! WOW, VILKEN KOLLEKTION! Älskar den nya kolektionen och kläderna sitter lika skönt som snyggt.

Jag kom sent i går till Oslo, åker tåg vilket är helt perfekt då jag kan kombinera jobb och resväg i ett.Startade dagen med cardio och känslan när du gör någon för att du vill istället för ett måste är underbart. Jag ser inte min cardio som ett måste men det är ett väldigt bra sätt att starta dagen på, både fysiskt men också mentalt. Vissa dagar jobbar jag väldigt stillasittande beroende på hur min dag med klienter ser ut, och dagar jag sitter still ser jag till att få in lite mer daglig aktivitet så varför inte starta dagen med fysisk aktivitet!

Tyvärr var jag tvungen till att åka hem redan idag då det är fullt upp med mina klinter, PT kunder som måste bokas innan jag flyttar.

FLYTTEN

Den känns overkligt att jag flyttar redan nu på Måndag. Då går första lasset och jag har knappt hunnit landa efter tävlingen. Nu är det för en rolig sak så jag klagar absolut inte.

Det känns som att Stockholm kommer bidra till mycket positivt i mitt liv. Jag ser fram emot att komma till en ny stad, kunna ta mig an nya kleinter. Jag kommer fortfarande ha mina andra klienter i Halmstad då jag kommer resa runt en del, men snart kommer jag kunna ta in fler klienter i Stockholms trakterna också.

Det känns som att detta året har gått jätte fort redan, och så mycket som har hänt. Många nya dörrar har stängts men också öppnats nya för mig. Jag är supertaggad på nya utmaningar i både träningslivet, arbetslivet och framförallt mina nya samarbetspartner Sportkost som jag kommer jobba väldigt nära och utveckla en hel del nya saker. Så håll utkik!

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 + sex =