Gå in för att lyckas 1


Vad händer med tiden och vart tar tiden vägen egentligen? Nu är det snart Jul och jag är redan inne i Dietvecka 4. Jag har redan dietat i 4 veckor och har jag 16 veckor kvar. Det låter som en lång tid men tiden går alldeles för fort så därför är det extra viktigt att faktiskt ta vara på varje dag.

Du har möjlighet att påverka din utveckling, men om du går på halvfart kommer du inte att kunna leverera ett bra slutresultat. Så om du sätter ett mål ge 110%. Om du ändå ska göra jobbet gör det helhjärtat. Gå in för att lyckas!

dont-count-the-days-life-quotes-sayings-pictures

Jag ser allt för många som sätter upp mål men inte slutför detta tyvärr. Man tänker ofta att man har mer tid än vad man egentligen har, tid är något som vi underskattar. Helt plötsligt har 16 veckor gått och man har ej nått målet.  Varför? Jag tror detta beror på två saker och en är brist på disciplin samt att man skjuter upp saker.

Känner igen sig? 

1:På måndag börjar jag,

2:Efter semestern börjar jag

3:Efter Jul börjar jag. 

känner ni igen er?  Varför skjuter vi upp allt hela tiden? Vi har inte tid att skjuta upp allt, tiden bara rinner i väg så sätt ett mål och gör allt för att inte svika dig själv.Ha disciplin till att slutföra det du påbörjar. Inga framgångar är en dans på rosor men det är så värt allt slit när du väl blickar tillbaka och kan säga: Jag gjorde det!

15068959_954987821274557_6780784460371461281_o

Hur får man Disciplin? 

Självklart kan man “misslyckas” men låt inte misslyckandet bli ett misslyckande. Förstår ni mig?  Att ha disciplin är lättare sagt än gjort såklart. Att ha disciplin kräver att du har motivation, samt ett fokus och ett driv till att faktiskt VILJA utvecklas. Så de du ska fråga dig själv är: HUR MYCKET VILL JAG DETTA?

Bjuder på denna bild från mitt SM-Guld 2015

12108985_10153616893201341_5609302804612821537_n

Är viljan tillräckligt stor klarar du allt men du måste börja med att sätta upp ett mål som du kan jobba mot. Fråga dig själv: Vad är din dröm och hur mycket vill du det? Vill du detta tillräckligt mycket kommer du klara det. Tro på dig själv och även om du misslyckas en gång, försök igen och igen och igen, Ge aldrig upp dina drömmar eller dina mål. Alla kan vi misslyckas men de är inte försent försen vi ger upp. Hoppet lämnar oss sist väl?

 

Men hur får vi motivation? 

Att hålla motivationen är nog det svårare tror jag, hur lätt är det att hålla motivatonen i motgångar? Att vara framgångsrik eller uppnå saker när livet rullar på är inga problem. Men det är i motgångarna som vi sätts på prov.  När jag får motgångar eller tappar min motivation så brukar jag påminna mig själv om att jag är inte ensam, alla tappar motivationen och motivation kommer och går. Så är det bara. Rid ut det och försök ha ett positivt mindset, gör ditt bästa för motivationen kommer komma tillbaka förr eller senare.

Är du i skedet när du inte vet vad du skall göra, ta hjälp av någon som kan hjälpa dig sätta upp en plan. Vare sig de är i träningen/Företag/Jobb. Vi kan inte allt själva, därför finns det personer som jobbar med vissa saker, dom kan sakerna bättre så våga ta hjälp! Jag gör det själv. Varje gång jag vågar fråga om hjälp så utvecklas jag och finner en helt ny drivkraft i mig.

Så till er alla som säkert kommer börja ett “Hälsosammare” liv EFTER jul/Nyår. Ge er själva en chans till att faktiskt få lyckas, att få drömma och få känna känslan av att faktiskt ta er i mål. När vi uppnår ett mål så kommer fler nya mål komma till dig. Värdesätt dig själv och kämpa för det du vill bli eller vara.

15050365_10154590402771341_913232902_n

Med kärlek Caroline 

 

 


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 1 =

En tanke om “Gå in för att lyckas