Frukost tips


Den heliga stunden för mig är alla gånger på morgonen. Det är då du vaknar och du sätter ribban för hur dagen skall bli. Att äta en god och näringsrik frukost är också något av det godaste. Att äta gröt är något speciellt och gröt kan du göra på så många vis.

Förr hade jag alltid proteinpulver i gröten men på senare tid har jag ändrat om detta.

Frukost: 

50 g Havregrynsgröt

150 g mini keso

1 dl bär + 1/2 banan + 1/2 äpple

Gröten gör jag i micron ca 3 minuter med 2,5 dl vatten. Innan dess sätter jag ugnen på 200 g och skär äpplena i tunna bitar. Kryddar med kanel och sötströ och in i ugnen. Efter 10 min lägger jag in bananen och mosar i hop denna fruktblandning.

Detta är supergott och kan äta flera gånger om dagen, både kallt eller varmt. Du får i dig både protein och bra med kolhydrater.  Jag brukar inte tillsätta så mycket mer fett på morgonen utan lägger mig hellre lite högre på kolhydrater då det oftast passar min träning bäst.

Detta tipset med just Fruktkompotten fick jag inspo från Anna Stålnacke under våran träningsresa till L.A. Där har vi fantastiskt god frukost och detta var en av sakerna som serverades varje dag. 🙂

Ett litet frukost tips från mig!

Ha en strålande dag, och trots tråkigt väder så kan vi göra något mysigt med det. Ta en kopp te på kvällen, tänd upp lite ljus och bara mys <3

Kramar Caroline

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 − tio =