Fokus på womensWellness 2018


Nu är man hemma från underbara och soliga L.A. Frågar man mig så är det ett paradis för mig. Dom allra flesta som älskar träning gillar ofta Santa Monica/Venice. Det är en speciell atmosfär,människorna, omgivningen, maten, och bara hela träningskulturen är helt fantastisk.

När jag lämnar L.A så gör det lite ont i själen, men jag vet ju att jag kommer tillbaka. Min dröm och mitt mål är fortfarande att bo i L.A och med tiden vet jag att jag kommer göra detta. Det mesta jag bestämmer mig för brukar tillslut slutföras på ett eller annat sätt.

 

Slutföra eller inte

Att slutföra det man påbörjar är alltid något som jag försöker eftersträva, det leder ALLTID till något, så innan ni väljer att avsluta något som ni påbörjar så är mitt tips att ta er en extra funderare och sedan göra handling!

I bland är det lätt att handla för stunden och låta just dom känslorna ta över, så innan ni avviker från erat mål/Plan så ta en extra funderare. Misstaget många gör är att så fort frestelser kommer, tvivel kommer upp eller andra motgångar i ens liv uppstår så är det lätt att handla i stunden vilket leder till att många ger upp sina mål just för man handlar i stundens hetta. Där blir mitt tips att tänka en extra gång! Så nästa gång ni vill ge upp, så tänk på mig i detta budskap.

Ny plan och nya mål för mig

Något som också var en av höjdpunkterna med resan var såklart att få träffa min underbara coach Chris Cormier. Vi har inte setts på över 1 år så det kändes välbehövligt att få träffa honom. Att sätta upp lite nya mål och en ny plan. Jag har nu fått min “dietplan”. Det är diet som gäller men jag skulle ändå inte vilja kalla det diet redan, utan mer en förberedande diet.

Fokus på WomensFitness 2018 

Att ha ett program att gå efter hjälper ofta mig med min diciplin. Motivation har jag, och disciplinen absolut när det kommer till diet med coach. Kosten just nu sköter jag så min fysik går enligt “hälsa” men när jag vill utmana mig själv så behöver jag den där extra pushen. Jag har provat båda långa och korta dieter och mitt utgångsläge går för en “kort diet”. Senast hade jag 6 månader med ett helt ok utgångsläge då fokus låg på att tappa muskelmassa. Nu ser planen annorlunda ut och jag behöver snarare bygga på mig lite mer. Planen är en diet på 16 veckor som det ser ut nu.

Fokus på strikt kost 80% och utrymme för annat 20%. Så ca 1 dag i veckan lite mer fri, och med fri menas inte godis varje helg utan det kan jag äta varannan alt var tredje helg, detta är inte för min kropps välmående utan mer mitt psyke.

Men nu vet ni planen inför 2018 och  en diet behöver inte alltid betyda att maxa sitt kcal underskott och öka upp carido, utan en diet kan vara balans med bra råvaror. Jag är inte för att räkna ” kcal in och ut”.  Maten du äter har olika funktioner till din kropp så “klassikern kcal in och ut” räknas inte utan snarare är fokus på rätt mat som gör min kropp lean.

 

 

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 + 18 =