Ett Nytt Kapitel i Livet 2


Ett nytt år och ett nytt kapitel i mitt liv börjar. ÄNTLIGEN så har jag och min pojkvän funnit en lägenhet i Stockholm så planerad flytt är 2:e Maj i år! Äntligen hittade vi en Bostadsrätt som vi verkligen älskade och kände oss hemma vid.

Det är ett fantastiskt läge och ligger i Kvarnholmen i Stockholm. Det är så mysigt och ligger precis vid Havet. Man kan ta båten över till stan och det blir perfekt med inflyttning i Maj!

Så i Fredags åkte vi Upp till Stockholm 05:30 för att skriva kontrakt!Lite halv trött Tjej!

Jag gillar inte att bo mitt inne i allt utan jag älskar att ha Naturen  brevid så Kvarnholmen kändes som ett perfekt läge för oss två. Så med det sagt så kommer vi att flytta till Stockholm och tids nog så kommer jag också att kunna ha min verksamhet baserad i Stockholm där jag kommer fokusera lika mycket Online men även mer på Personlig Träning. I dag har jag en Mix av Online samt Personlig Träning vilket är något som jag kommer fortsätta med även i Stockholm.

Jag får ofta frågan när jag nämner flytten om : jaha men va ska du göra där? Folk verkar tro att man ska sluta med sin verksamhet bara för att man byter Stad men så är inte fallet. Jag kommer jobba exakt som jag gör idag med online coachning och den enda skillnaden är att jag kommer ha lättare för att ta in både nya PT Kunder men även mina gamla klienter som är bosatta mer åt Stockholms trakterna. Så det känns jätte roligt att komma mina klienter lite närmare också.

Vilket Gym är ännu inte bestämt men jag har lite önskemål om vart jag vill befinna mig. Men detta är som sagt i början på Maj och från och med Sommaren/sen Vår. Så har ni redan nu funderingar om Personlig Träning  så kan ni skicka in intresseanmälan redan nu och märka med “Personlig Träning Stockholm” så får ni mer info där.

Detta var det som jag ville dela med mig av. Det händer lite nytt och jag är jätte taggad på detta. Hoppas att allt kommer gå bra. Det skall iallafall bli jätte roligt och känns som ett jätte stort steg för mig.

För övrigt om dieten skall jag vara ärlig och säga att jag känt mig sjukt sliten, det har varit riktigt segt två dagar att köra morgoncardion. Men det är dom stunderna/dagarna som jag intalar mig själv om hur bra det tar. Glöm inte att vända er jobbiga tanke till att bli eran styrka. När det blir tufft, kör hårt mot hårt. Det gör alltid jag och det går alltid förvånansvärt bra när jag kör med den mentaliteten.

Tack för att ni följer och läser här, ni är guld värda för mig. Ni skall veta hur mycket era fina kommentarer på Sociala medier verkligen hjälper mig Dagligen! <3

Kramar Till Er! <3

 

 


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − fjorton =

2 tankar om “Ett Nytt Kapitel i Livet

  • Inga

    Vilka nyheter! Hoppar ni hittar många nya vänner och glädje i Stockholm. Jag vet att alla tänker när man flyttar till någonstans annat så “flyttar” också personlighet och hela livet, men det är bara en plats. När man vet vem man är, så är man alltid hemma. Din form har ändrats så mycket och du jobbar så duktig. Verkligen imponerande!!! Du ska visa bästa formen i alla fall. Jag är nyfiken.
    Kramar dig Caroline,
    Inga.