Energi Boost


Vilken härlig helg jag har haft. Att umgås med personer som du kan ha en ömsesidig relation till. Då menar jag att Ge och Ta.

Denna helgen har varit helt underbar och helgen startade med att min vän Talina kom i Lördags förmiddag för att bara ha en mysig kväll tillsammans. Vi lärde känna varandra genom coachningen från början med gick snabbt över till vänskap och jag är så tacksam för att jag får lära känna så mycket fina personer. Jag träffar dagligen människor som bara sprudlar med energi.

Dagens Teamträff var verkligen en sådan Dag. Dagen bestod av personer som älskar och brinner för det dom gör. Detta är tjejer med samma passion som mig, och då menar jag inte bara tävling utan kroppsbyggning/Träning/Hälsa och livssil. Det är verkligen en kombination och alla ni tjejer är helt underbara. Jag har nu coachat dessa tjejer i allts rån 1-2år och jag älskar våran avslappnande stämning i gruppen.

Vi samlades i dag på Tylösands Hotell där vi började dagen med posering både i grupp där vi gjorde obligatoriska poserna.

Här i en Backpose

 men också där vi fick göra våran I-Walk.

Lina 

Emmi 

Therese 

Malin Svärd 

Malin Svärd

Det är verkligen nyttigt att få träna på sitt framförande i grupp( Även jag kände att det behövdes).

Efter poseringen så blir det alltid någon form av träning och idag bestod den av Plyo. Jag älskar att köra plyo i grupp. Anledningen till det är att jag älskar hur vi alla kan ge  varandra energi, när energin egentligen inte finns så hör man alltid någon säga: KOM IGEN TJEJER! och man kämpar på lite till.

Härlig Energi på alla och Emmis Leende 🙂

Bästa med dagen var ändå avslutningen på Tylösands Spa. Grymt fint spa där vi både bastade,badade, pilade/skrubbade oss! Grym härlig dag och kändes väldigt välbehövligt för att alla. Jag är otroligt stolt över er tjejer och jag kan knappt bärga mig för att se er på scenen. Vilka prestationer och vilken posering och form ni ligger inne med. Ni är grymma på alla plan.

En bild med mina goa “Maskot Malin” hehe denna tjejen är BÄST Backstage! Finns ingen jag känner som kan ge så mycket glädje som denna tjejen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 3 =