En ny start


ATT STÄLLA OM

Nu börjar min första riktiga vecka i Stockholm. Jag känner redan att jag kommer storm trivas här.  Självklart är allt väldigt nytt för mig, även om det fortfarande är Sverige så är det en ny stad och en stad jag inte känner till.  Man har sina rutiner som man gjort i flera år och helt plötsligt bryter man dessa, inte till det sämre utan snarare tvärtom. Men det är fortfarande nya rutiner som man skall komma in i.

Bara något så simpelt som morgoncardio som jag under flera år tid har jag gått till gymmet på 5 minuter för att köra cardio, min standard att gå och ha mina klienter tills att nu inte ha ett gym såpass nära.  Så jag måste hitta ett gym i närheten av Nacka, som är helt okej. Någon som har Tips?   Mina klienter som jag nu bara kommer ha när jag åker till Halmstad. Mycket nytt men varje ny utmaning gör att du utvecklas på något sätt.

Mitt största fokus just nu är att komma in i rutin. Min träning är mitt jobb och jag vet hur jag påverkas om jag inte kan utföras detta till 100%. så fokus är att komma i rutin med träningen, planering med kost och bara få balans på allt. Jag har fått många förfrågningar om när och var jag kommer ha min Personlig Träning. Det kommer bli på Gymmet Sthlm. Nya klienter kommer jag ta in här i Stockholm i Juni/Juli så är ni vid intresse så bara skicka formulär så kan vi börja boka upp Personlig Träning.

POSITIV ENERGI

Som standard kommer jag träna på Gymmet  Sthlm hos Freddan och Anna Stålnacke som är ägare till Gymmet. Ett väldigt bra gym med bra utrustning och påminner mycket om Gladius Gym  rent utrustningsmässigt. Så ni som bor i Stockholm och som inte har provat Gymmet så har ni missat något. Energierna på det gymmet är Magiskt!

Dessa människor är helt underbara som äger Gymmet, härliga Norrlänningar som får en att känna sig väldigt välkommen till Stockholm. Känns så otroligt fint att få omringa av så mycket positiva människor. Många fina personer på Gymmet Sthlm som har välkomnat en så himla fint! Känns redan som hemma så tack till alla er som redan fått en till att känna sig som hemma <3

MITT I ALLT KAOS! 

Äntligen har jag fått förbereda mina matlådor och började redan i går att strukturera upp kosten. Visst att de är gott att äta lite annat ibland men jag trivs bäst med rutin och ha mina matlådor. Då vet jag vad jag får i mig samt att “helgmat” blir verkligen en form av lyxmat. Jag gillar inte när jag slutar uppskatta mat. Jag vill uppskatta all mat och gillar att skilja på helgmat och vardagsmat.

Jag blir mycket mer motiverad när jag kan äta till mitt mål, jag gillar inte att ge 50%. Jag vet skillnaden på när man ger 100% och 50%. Satsar du 100% kommer du också att uppnå dina mål. Jag älskar utmaningar så att följa en plan passar mig perfekt.

TIPSET:

Jag har sagt det innan och kosten är A och O, glöm inte det. Det gäller inte bara viktnedgång utan även om du måste gå upp i vikt, alt bygga mer muskler. Så lägg mycket av din grund i din kosthållning.Ät till ditt mål och lägg inte fokus på vad som är gott och vad man vill äta. Gör skillnad på vad du behöver o vad du vill och vad du behöver.

 

Ny vecka och nya tag, jag är taggad, motiverad och fokuserad! Är du?

 

 

 

 

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tretton + 2 =