Du behöver ingen Qucik Fix inför Sommaren 2


Alla kan få resultat om man bara vågar TRO på sig själv och fortsätta kämpa genom motgångar. Det är  motgångarna som är svårast och det är oftast där vi ger upp. Hur många har inte varit i den situationen där allt går jätte bra men helt plötsligt så sker något oväntat och man kommer ur rutin, det kan vara något som gör en ledsen eller så lätt som en  extra frestelse i vardagen. Man gör som vana att ge upp allt för lätt. Man ger sig för motgångarna, men tyvärr leder inte det dig till målet!

Fortsätt oavsett svåra tider för det är det som blir din styrka

NO QICK FIX!  Man måste respektera sin kropp och låta det ta tid, anpassa sig efter denna omställning man gör, men viktigast av allt är att ha kul på vägen till målet. Du behöver inga Quick fix inför Sommaren. Börjar du bara styra upp din kost,träning,cardio så kommer du få resultat, man behöver inte svälta sig för att få resultat och i det långa loppet så kommer en sund o balanserad livsstil bli det allra bästa och mest långvariga för dig. Man behöver inte vara allt eller inget.

Att tänka positivt 

I bland fokuserar man så mycket på det man inte har uppnått istället för att faktiskt tillåta sig själv att blicka bakåt och se hur långt man faktiskt kommit, man kanske har en lång väg kvar men för att vandra den vägen så måste man våga berömma sig själv mitt i den vägen. Glöm inte det.

Det är lätt att se vart man vill och hur långt man har kvar till målet, men vänd tankarna till att tänka positivt. Tänk hur långt du kommit och se vilken fantastisk resa du gör, se också hur mycket du kommer lära dig, och våga ha roligt på vägen.

Det gör mig väldigt glad som coach att ha en klient som låter det tar tid. Att göra en livsstilsförändring och hitta ett koncept som fungerar för just dig är det absolut bästa konceptet du kan ha. Quick FIX, absolut kan man göra en kick start, men låt inte en kick start få ett hastigt slut som reflekterar till att träningen blir tråkig och kosten blir enformig och smaklös.

Här har vi en långsiktig och strukturerad plan och jag är så taggad på att se slutresultaten på denna kvinna!

Att tighta kroppen krävs mycket arbete och denna kvinna har inte legat på latsidan. Otroligt imponerad över henne, trots familj,aktiviteter, frestelser som såklart som finns i en stressad vardag med barn. Trots detta så har hon följt sin plan och ser glädjen i träningen! Riktigt snygga linjer vid midjan!

Planen nu är att fortsätta arbeta fram en hållbar plan. Där vi faktiskt skär ner träungen en aning. Hon har nu gått ner i vikt där hon känner sig bekväm. Hon är inte “stor” i sig utan är i behov av att forma kroppen. Detta har vi nu gjort i 5 månader och låtit det tagit tid, men de har också blivit hållbart. Nu är fokus på att bygga lite mer volym och börja forma kroppen.

Var realistisk till dina mål : Det som är så fantastiskt med kroppen är att kroppen vill samarbeta om du samarbetar med den. Att göra en livsstilsförändring och hitta en träningsform som funkar för dig är det absolut bästa du kan göra. Kan du ex få in 3 pass i veckan och hinner inte med 4 alt 5 pass, så sätt inte en onödig  press att du måste köra 4 pass. Tre pass kommer ändå bli till det bättre i det långa loppet.

TÄNK SMART OCH TÄNK LÅNGSIKTIGT! 

KRAM CAROLINE <3 

 

 

 


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 − 4 =

2 tankar om “Du behöver ingen Qucik Fix inför Sommaren

 • Jenny Larsson

  Hej!
  Började nyligen läsa din blogg men har följt dig på instagram en längre tid. Verkligen en underbar blogg som ger mig mycket inspiration men även smarta tips och råd. En riktig förebild är du, inte bara för din otroliga fysik, men också ditt tankesätt kring hälsa & välmående. Tack

  • Caroline Aspenskog Inläggsförfattare

   Hejsan!
   Tack snälla för ditt mail, såg detta nu så lite sent kanske! Men det gör mig väldigt glad att höra, skall nu börja blogga igen 🙂 Så va gillar du o läsa om? Va skulle du vilja se mer av? 🙂 KRAM<3