Det kräver pannbe


Vilken vecka vi har haft måste jag börja med att säga. Vilken underbar grupp och vilka underbara personligheter. Att få möjligheten att träffa alla underbara människor är verkligen något som jag värdesätter högt!

Vi har fått lära känna så många olika personligheter med olika egenskaper och man bli aldrig förvånad.

Idag fick jag möjligheten att köra ett helt SJUKT benpass med Isablle och Oskar som verkligen levererade som rubriken säger: PANNBEN!

Killar brukar vara svårare att få med på RÖVPASS 

Jag skulle vilja säga att det generellt är svårare eller svårt att motivera ett rump pass för killar, men Oskar var taggad till 100% och han gav verkligen 110% hela passet. Jag var och blev otroligt imponerad över hur han faktiskt tränade sig igenom smärtan. För mig som Tjej så blir jag ännu mer glad över att han verkligen vågade vara med hela passet och som jag skulle vilja säga: ” Gå över sin Comfort zone”

En kille som ställer sig i smittmaskinen och halverar vikten och kör Step ups imponerar verkligen på mig! Step – ups låter som en löjlig övning som ej är jobbig men prova att köra den explosivt och med mycket kontakt så ska ni se på jobbig övning.

Oskar innan passet 🙂

Passet var galet roligt! 

Vi var tre stycken som körde passet och Isabelle är en tjej från boden som också hon hade pannben av stål. Varje dag så försöker vi att träna med en ny liten grupp på ca 3 personer och passen går otroligt fort. Inte ett enda pass har varit tråkigt och nu har vi bara en dag kvar tillsammans.

Träning på vårat Vis

Veckan har varit galen med träning. Jag skulle vilja säga att veckans träning har varit fokus på olika former av intervaller följt av väldigt stor variation i gymmet. Utöver Gym och intervaller så försöker vi hela dagarna att röra oss så mycket som möjligt på dom mysiga gatorna i Venice. Någon dag har vi Hikat i Hollywood och andra Cyklat längst Venice Beach/Santa Monica.

Efter en lång och rolig dag på stranden och massvis med tärning så avslutade vi kvällen med grill och bak här i kväll. Det bjöds då på hemma gjorda ChokladBollar som vi gjort på Njie Propud. Fantastiskt goda och så nyttiga.

Vi toppade även med Barbells Kulor. Otroligt Gott måste jag säga.

 

Recept Chokladbollar 

6 dl Havregryn

400 g propud Choklad

40 g kasin TYngre Kladdkaka använde vi.

4 msk kakao

Blanda lla ingredienser  i en bunke. Rulla till bollar ch toppa med valfri topping.Ställ in i kylen ca 1 timme och dom är redo att servera!  Vi tog både kokos samt Barbells Kulor!

ENJOY!

 

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 4 =